Pető Tamara Miskolcra igazolt

 2011.08.24. 17:01

Csütörtökön tornát rendez a Miskolci VSC, három csapat részvételével. A borsodi együttesben új játékos is pályára lép a nyíregyházi Pető Tamara személyében.

Szeptember 10-én kezdi az élvonalbeli női bajnokságot az Albrecht-Miskolci VSC-MISI csapata. A lányok a felkészülés kezdetekor még extraligásnak mondhatták magukat, ám pár hete a szövetség – az alacsony létszám miatt – összevonta az Extraligát és az NB I-et, így utóbbi néven tizenkettő plusz egy együttessel (a Vasas nemzetközi szereplése miatt csak a rájátszásban kapcsolódik be) startol majd a pontvadászat.

– Az én véleményem régóta az volt, hogy hat csapattal nem lehet Extraligát játszani, minél szélesebb az első osztály, annál több értelme van – jegyezte meg Toma Sándor, a Miskolc edzője.

A szakember a saját felkészülésükkel kapcsolatban kijelentette: csütörtökön egynapos tornát rendez a klub a Csokonai úti csarnokban.

11 órától: BSE – Miskolc
13 órától BSE – Újpest junior
15 órától Újpest junior – Miskolc

A borsodiak szeptember 3-4-én Gödöllőn vesznek részt az Ádám László-emléktornán, aztán következik az évadnyitó bajnoki, szeptember 10-én, szombaton 17 órától hazai környezetben a Szolnoki Főiskola RK-SI ellen.

A miskolciak kerete a korábbiakhoz képest egy játékossal bővült, a 16 éves szélsőütő, a korábbi serdülőválogatott Pető Tamara Nyíregyházáról érkezett.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: miskolc röplabda mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr103177615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása