Egyszerűen elege lett...

 2011.08.19. 08:51

Tóth Eszter már korábban elhatározta, hogy nem játszik tovább. A 18 éves ütőjátékos három és fél éven keresztül meghatározó játékosa volt az Agria RC-Eger NB I-es női csapatának, a bajnokság végeztével azonban komoly elhatározásra jutott.

– Az elmúlt időszakban olyan hatások értek, amelyek sok mindent megváltoztattak bennem – nyilatkozta a csinos röplabdázó. – Több tényezőről beszélhetnék, amelyek befolyásolták a döntésemet, de nem szeretnék túlzott részletességbe bocsátkozni. Nem titok, nagyon nehezen viselem a kudarcot is, márpedig az Agria RC-nél az utóbbi időben jobbára vereségek jöttek, emellett a klub léte körül is állandó bizonytalanságot tapasztaltam. Hangsúlyozom, szó nincs arról, hogy esetleg az NB I-től való búcsú után az NB II-es bajnokság már rangon aluli számomra. Egyszerűen elegem lett, szeretnék több időt a családommal, a szeretteimmel tölteni.

A korábban a serdülőválogatott keretében is számításba vett Tóth az egri Dobó István Gimnázium tanulója, ahol jövőre érettségizik.

– Természetesen nem szeretnék felhagyni a mozgással – folytatta Tóth Eszter. – A suliban van egy röplabdacsapat, amely megfelelő sportolási lehetőséget biztosít számomra. Nagyon sok barátnőm van az Agria RC-ből is, akikkel továbbra is jó kapcsolatban vagyok. Nagyon bízom benne, hogy a szurkolók megértik a döntésem, kívánom, hogy legyen minél sikeresebb a csapat!

(forrás: heol.hu)

Címkék: eger agria tóth röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr713164271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása