Idén minden eddigitől eltérő módon rendezi meg az Ádám László-emléktornát a TEVA-Gödöllői RC. Az immár 12. alkalommal lezajló felkészülési megmérettetés-sorozat egyediségének lényege abban rejlik, hogy három helyszínen játszanak majd a résztvevő csapatok.

A sajátos lebonyolítási rendszer következtében az a fura helyzet áll elő, hogy a gödöllői szurkolók csupán kétszer láthatják kedvenceiket a Szent István Egyetem Sportcsarnokában.

A szlovák bajnok Slavia UK Bratislava, és ötödik helyezett Igló (Spisska Nova Ves) jóvoltából nemzetközi minősítésű, szeptember 2-4. között rendezendő tornán a magyar élmezőnyt a címvédő és ötszörös első házigazdák mellett a tavalyi évadban bajnoki bronzérmes Újpesti TE, valamint a nyolcadikként záró Albrecht-Miskolci VSC-MISI képviseli. Egy meccs három nyert szettig tart. A torna körmérkőzéses rendszerű.

A program

Szeptember 2. péntek

17.00: Újpest – Gödöllő (Tungsram-csarnok, Budapest)
Szeptember 3. szombat
10.30: Újpest – Igló (SZIE-csarnok, Gödöllő)
13.00: Miskolc – Slavia UK Bratislava
14.30: Gödöllő – Igló (XIV. kerületi csarnokavató, Budapest)
15.30: Slavia UK Bratislava – Újpest (SZIE-csarnok, Gödöllő)
18.00: Gödöllő – Miskolc (SZIE-csarnok, Gödöllő)
Szeptember 4., vasárnap
9.00: Slavia UK Bratislava – Igló (SZIE-csarnok, Gödöllő)
11.00: Újpest – Miskolc (SZIE-csarnok, Gödöllő)
13.00: Miskolc – Igló (SZIE-csarnok, Gödöllő)
15.00: Gödöllő – Slavia UK Bratislava (SZIE-csarnok, Gödöllő)

A torna győztese egy évig lesz védője az Ádám László-vándorserlegnek. A legjobb feladó, illetve ütő- és mezőnyjátékos különdíjat vehet majd át.

(forrás: Gödöllői Hírek)

Címkék: miskolc röplabda ute újpest gödöllő

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr433154458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása