A hunvolley.blog értesülései szerint a székesfehérvári férficsapat sem vállalja az NB I-es szereplést. Az Extraliga és az NB I kényszerű összevonásából létrejött élvonalbeli bajnokságban a férfiaknál csak 11 csapat jött össze.

A férfiak mezőnye: Kaposvár, Kecskemét, Dunaferr, Kazincbarcika, Dág, MAFC, Csepel, Szolnok, Sümeg, Nyíregyháza, Debrecen
A legutóbbihoz képest nincs: Szeged, Veszprém, Székesfehérvár

A nők mezőnye:
Vasas (csak a rájátszásban), Újpest, BSE, Gödöllő, Békéscsaba, Miskolc, Kaposvár, Szolnok, Újbuda, Palota, Veszprém, TF-KRA, Tatabánya
A legutóbbihoz képest nincs: NRK-Nyíregyháza, Nyíregyházi Főiskola SE, MÁV Előre SC, Kalocsai SE, Agria RC-Eger

Címkék: bajnokság röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr353146504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

l.artista 2011.08.11. 22:29:24

Na kedves kommentelők! Gyászos hír a Fehérvár "kiesése is", de persze érthető...
Ha az okokat keresné valaki, akkor itt egy kis mankó! Az MRSz 2011-12 évi versenykiírása (csak úgy VK a továbbiakban).
Szóval, okok: VK- 13.sz. melléklet 1;2;3;4;6;7;8;9 pontok. Valamint a VK 7.2 pontja - az egész, de különösen a 10 sor!!!!
Nem elég nekik, hogy ingyen - mert mi fizetjük - utaznak (ami mellesleg közel 400 Ft.-os benzin ár), még az infláció kerekített (arcátlanul cinikus, mert ember nem kerekített még lefelé, nemhogy ők), mértékével növelt költségeiket fizetik a csapatok!!!!
De említhetném szinte az egész VK összes pontját, hogy mi van akkor, ha egy csapat nem tud kiállítani egy meccsre 5 rendezőt (azok ingyen lennének ott? Csak úgy kérdezem), vagy nincs elég pénze, hogy a bizonyos cég logójával feltüntetett labdából, mondjuk nincs 25, vagy 5?
Mármint pénzben, gondoltam a választ?
Összeszámolta már valaki, hogy mit kellene kipengetni, ha valaki szabályosan benevez, résztvesz, és az összes hiányosság miatt egyszer fizet? Hát még, ha minden, mondjuk 10 forduló után? Jó számolgatást! Szerintem, egy átlagos család két, vagy három havi összes jövedelme!
Így azt mondanám, hajrá MRSZ, hajrá röplabda!!!!!
Az egész VK a fenyegetőzések, szankciók gyűjteménye, pedig csak játszani szeretnénk...., Na majd máshol!
süti beállítások módosítása