Edzésben a VIKSZ-Agria RC-Eger

 2011.08.10. 17:51

Hétfőn kezdte meg a felkészülést az őszi szezonra az NB II-es egri női csapat. A Kemény Ferenc Sportcsarnok küzdőtere mellett a salakos futópályával is ismerkedtek Juhászné Tóth Mária edző tanítványai.

Gáspárdy György ügyvezető elnök tájékoztatása szerint a csapat VIKSZ-Agria RC-Eger néven nevezett az NB II-es pontvadászatba.

– Az egri Városgondozási Ipari Szolgáltató Kereskedelmi Kft. már 2011. január óta támogatónk, az új bajnokságban már névszponzorunk – magyarázta a klubvezető. – Az önkormányzat, Sós István alpolgármester segítségével alakult ki a kapcsolat, amelyet ezúton is köszönünk. Fiatal csapatunk kezdte el a munkát. A keretünk mindenkit beleszámolva 45 fő. Ez 19 gyerek, 13 serdülő, négy junior és kilenc felnőtt korosztályú röplabdázót jelent. A teljes edzői stáb még nem tisztázott, az biztos, hogy Juhászné irányítja a felnőtteket. Az utánpótlást továbbra is az Egri Városi Sportiskola üzemelteti. Ma járt le a nevezési határidő, mi rendben leadtunk, befizettünk mindent. A sorsolás augusztus 30-án lesz, október 1-én kezdődik a bajnokság.

Jelen állás szerint a tavalyi csapatból Tóth Eszter és Petrás Dalma távozik. Tóth visszavonul, Petrás pedig a Közgazdasági Egyetemen tanul, logikus, hogy ott röplabdázzon.

– Örülök, hogy ilyen szép létszámban kezdődött az alapozás. Szeretnénk, ha végig kitartana a lelkesedés. Megfiatalított kerettel vágunk neki az NB II-es pontvadászatnak, szeretnénk ott megerősödni – zárta szavait Gáspárdy.

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger agria röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr803144118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása