Az élvonalbeli Tonno Callipo Vibo Valentia csapatától az A2 Ligában szereplő CheBanca Milano együtteséhez szerződött Baróti Árpád!

Előző edzője, Vincenzo Di Pinto távozott a Vibótól, ez is váltás mellett szólt, valamint természetesen a több játéklehetőség is. Szintén nem mellékes, hogy Milánó sokkal közelebb van Magyarországhoz, mint a bonyhádi játékos korábbi állomáshelye.

Baróti edzője az a 49 éves Luca Moretti lett, aki korábban az első- és a másodosztályban is irányította az Esse-Ti Carilo Loreto együttesét. Csapattársai között találhatjuk a harmincéves, észt válogatott Eerik Jagót, aki annak idején a finn Piivolley Salo együttesében Jánosi Gáborral is röplabdázott, majd a belga Torhout, a holland Piet Zoomers Apeldoorn, az osztrák Hypo Tirol Innsbruck, illetve az olasz Padova, Taviano és Pineto játékosa is volt.

A liberó, a 35 éves Gianluca Durante sem akárki, hiszen a Piacenza színeiben olasz bajnok és Szuperkupa-győztes is volt! A center, a 34 esztendős Vito Insalata is ismert játékos, hiszen nem is olyan régen még a Montichiari, a Tonno Callipo Vibo Valentia, a Piacenza, illetve a Castellana Grotte csapatait erősítette, szintén volt olasz bajnok, és kétszeres A2-győztes.

A 28 éves Giordano Mattera a Cuneo nevelése, ott játszott 2004-ig, így 2002-ben tagja lehetett a Szuperkupa-győztes együttesnek. Később igazi vándormadár lett, hiszen megfordult a Schio, a Loreto, a Latina, a Padova és a Castellana Grotte csapatainál is. A 21 éves center, Thomas Beretta a Sisley Treviso nevelése, 205 centiméter magas. Az amerikai Enzo Di Manno 29 évvel ezelőtt New Yorkban született, de immár olasznak számít, hiszen 1997 óta játszik Itáliában.

Címkék: olasz olaszország légió röplabda légiós baróti

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr53133416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása