Hétvégén mindenki Bonyhádra!

 2011.07.27. 07:13

Ismét megrendezik az Országos Röplabdás Találkozót, amelynek ezen a hétvégén a hagyományoknak megfelelően Bonyhád ad otthont.

– Már nagyon várjuk a hétvégi fesztivált, idén is indítunk egy baráti társaságból verbuválódott csapatot – mondta a bonyhádi Kovács Kinga. – Az eredmény másodlagos, a lényeg, hogy találkozzunk az ország távolabbi szegletéből érkező ismerőseinkkel.

Hasonló véleményen van a budapesti Nagy Viktória is, aki már tizenegyedik éve edzőtáborozik csapattársaival a Völgységben a rendezvényt megelőző héten.

– Jó barátok lettünk a bonyhádiakkal, roppant szívélyesen, mondhatni családtagként fogadtak bennünket. Én ezért szeretek ide járni, és persze a Röplabdás Találkozóért, ami egyedülálló a maga nemében – fűzte hozzá a fiatal lány.

A megszokott elemek mellett idén újdonságként jótékonysági akció is színesíti a dzsembori programsorozatát. A „Röplabdával az iskolai sportért” elnevezésű akcióval a szervezők a legfiatalabb korosztályt igyekeznek patronálni. Ennek megvalósításában helyi támogatókra is leltek. A kezdeményezés lényege, hogy egy röplabdapályát formáló nagy tortából bárki vásárolhat szombaton 18 és 20 óra között az erre a célra kialakított süti-sátorban.

– Az így befolyt teljes összeget a Bonyhádi Oktatási Nevelési Intézmény javára ajánlottuk fel, amiből sportszereket vásárolhatnak – mondta Bernhardt Róbert.

A rendezvényt szervező Bonyhádi Röplabda és Szabadidő Klub elnökhelyettese hozzátette, folyamatosan érkeznek a nevezések a találkozóra. A maximum 16 csapatos strandröplabda kupára idáig tíz vegyes páros jelezte indulási szándékát.

Pénteken a települések közötti versennyel indul a háromnapos kavalkád. Minden csapat a saját települését képviseli. Szombaton délelőtt 10 órától a hatfős vegyes és a kétfős vegyes páros strandröplabda kategória kezdődik. Vasárnap a négyfős mix együttesek csapnak össze.

(forrás: teol.hu)

Címkék: vegyes röplabda bonyhád strandröplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr963103204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása