Sun De-Li visszatér!

 2011.07.15. 17:57

Sun De-Li ismét szerepet vállal a magyar női röplabdasportban! A korábban a Vasasnál dolgozó kínai szakember az Újpesti TE juniorcsapatának munkáját segíti a jövőben! A felnőttek edzője Farkas Mihály marad, Ratimorszky Károlyt szakmai igazgatónak nevezték ki.

A szakosztály hivatalos honlapján szereplő cikk szerint Újpesten kiemelt fontossággal kívánnak foglalkozni a juniorcsapat edzésmunkájával és versenyeztetésével, azért hogy a felnőttek mellett ugyanolyan sikeresek legyenek a fiatalok is a bajnokságban. Ennek érdekében juniorjátékosaikat speciális egyéni és posztra történő képzéssel is fogják edzeni. Arra törekszenek, hogy juniorcsapatunkban igazi újpesti szívvel küzdő fiatalokat képezzenek, akiket a felnőtt együttesükbe később be tudnak építeni.

A szakmai stábot mindezek figyelembe vételével alakították ki.

A szakosztály szakmai igazgatója Ratimorszky Károly. Személye, szakmai tudása, tevékenysége és eredményei széles körben ismertek és elismertek a hazai röplabdasport elmúlt harminc évében. Az ország egyik legjobb utánpótlásedzőjének tartják, így az Újpest juniorcsapatának edzői posztját is betölti. Ezenkívül szakmailag segíti és felügyeli a serdülő- és a gyermekcsapatnál folyó munkát és versenyeztetést, valamint a szakosztállyal együttműködő iskolákban – az iskolai sportkör keretében – folyó röplabdaoktatást és nevelést is.

A juniorcsapat másodedzője Sun De-Li, aki a fiatal játékosok egyéni és posztra történő képzésével is foglalkozik majd. Röplabda-generációk országosan kiemelkedő edzője évtizedek óta, tudása és tapasztalatai igen fontosak, és nagy értéket jelentenek. Segítséget tud majd nyújtani a szakosztállyal együttműködő iskolákban folyó röplabdaoktatással kapcsolatban is.

A felnőtt csapat vezetőedzője Farkas Mihály. Fiatal, ambíciókkal teli és motivált edző. Újpesten bíznak benne, hogy munkája révén sikerül a tavalyinál még eredményesebb szezont produkálni. Ehhez a lehetőségek adottak, a szükséges és megfelelő feltételeket biztosítják.

A felnőtt csapat másodedzője Ancsin Ildikó. Fiatal edző, aki igen eredményes szakmai pályát fog befutni. A csapat liberójaként is számítanak rá, professzionális hozzáállása mindenki számára példaértékű.

A szakmai stáb kialakítást követően megkezdték az egyeztetéseket a felnőtt játékosokkal, illetve a tárgyalásokat a felnőtt és a juniorcsapat megerősítése érdekében.

Ami biztos: Kovács Tímea és Kapuvári Melinda továbbra is az Újpestben röplabdázik, Nagyné Mátrai Veronika visszatér, Dambendzet Nathalie pedig távozik.

(forrás: utevolley.hu)

Címkék: röplabda ute újpest

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr373070625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása