A hunvolley.blog megbízható forrásból származó információi szerint véget ért Ludvig Zsolt és az MRSZ kapcsolata. A közelmúltban ő volt a szakmai igazgat, és az utánpótlás-programok koordinátora, de elvállalta a TEVA-Gödöllői RC vezetőedzői posztját, és ugye a két feladat összeegyeztethetetlen...

Ludvig utódja a szövetségben Novák László, korábbi válogatott játékos lett, aki a közelmúltban a MAFC-BME-Mapei edzője volt, de éppen a Ludvignál felvetődő problémák miatt hivatalosan elváltak útjaik a műegyetemi csapattal!

Címkék: röplabda novák gödöllő ludvig

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr93067960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrsz 2011.07.15. 11:54:22

Tisztelt Blog Szerző!

Az MRSZ és Ludvig Zsolt kapcsolata nem ért véget! Kérem, hogy a jövőben tartózkodjon a blogon valótlan állítások közlésétől. Amennyiben pontos és hivatalos információkra van szüksége, a Magyar Röplabda Szövetség tisztségviselői állnak rendelkezésére.
Tisztelettel:
Földvári Péter
MRSZ főtitkár

Rodics · http://hunvolley.blog.hu 2011.07.15. 17:59:37

Az emeresz blogot olvas és kommentel! Háháháháháháháháháháháháháháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!

olyan8 2011.07.19. 11:35:53

"A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének 2011. június 14-i döntése alapján az Nemzeti Sport Intézet Sport XXI. röplabda programja átalakításra került, melynek keretében az eddigi referensi rendszer megszűnt."

Engem jobban érdekel, hogy ezután mi lesz? Milyen utánpótlás/tehetség figyelő rendszer lesz?

orbal 2011.07.21. 09:02:59

Mindentől függetlenül, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!
süti beállítások módosítása