Szokatlan időpontban, június 16-án, csütörtökön 11 órától rendezi évi rendes közgyűlését az MRSZ. A hétköznap délelőtti időpont miatt garantált, hogy számos (főleg vidéki) tagszervezet nem tudja képviseltetni magát az eseményen. A kiküldött anyagok ide kattintva letölthetők.

A 2010-es év szakmai beszámolójában több furcsa megállapítás is található. Emlékezetes, hogy a tavalyi strandröplabda országos bajnokság elmaradt. A sporttörvény rendelkezik arról, hogy a szakszövetség feladata, ennek megrendezése, aminek így a röplabdaszövetség nem tett eleget. Ez a szakmai beszámolóban megpróbálják közvetetten az előző elnökség nyakába varrni, amely ugyan kétségtelenül hozott rossz döntéseket a szakággal kapcsolatban, de a bajnokság elmaradásához az égvilágon semmi köze nem volt.

Az is meglehetősen furcsa megállapítás, miszerint az új elnök tárgyalásainak köszönhető, hogy 2010-ben Magyarország rendezhette leány MEVZA-tornát, hiszen a Közép-európai Röplabda Szövetség vezetői már korábban közölték a szervezet magyar alelnökével, Dikácz Ernő volt MRSZ-főtitkárral, hogy hazánknak is szerepet kell vállalnia a rendezésből.

Címkék: röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr492981913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háló 2011.06.14. 08:07:51

Ha jól olvasom a költségvetésben 15 millió a szponzori bevétel.Ez kevés.Kérdem Én mit csinál az elnökség?Szerintem elsődleges feladata lenne a pénzszerzés,amit főleg az utánpótlásbázi szélesítésére kellene költeni.Csak nevelésből lehet merítteni.Nem járható út,hogy kiöregedett játékosok itt-ottt eladják magukat.
süti beállítások módosítása