Két páholyban lévő csapat találkozik egymással a férfi Extraliga ötödik helyéért rendezendő rájátszásának első meccsén, kedd délután. Mindkét együttes előtt ott az előkelőbb helyezés megszerzésének lehetősége, és ez a legnagyobb motiváló erő is. Egymás elleni mérlegük ebben a szezonban egy-egy, azaz sok izgalmat, jó mérkőzést ígér a mai mérkőzés!

A hazai pálya egyértelműen a Dág mellett szól, ám a vendéglátók nem hagyják magukat elaltatni. Sok múlik majd a drukkereken is, aki győzelembe kergethetik kedvenceiket. A párharc az egyik csapat második győzelméig tart, ezért különös jelentőséggel bír az első összecsapás. A házigazdáknál Bársony Tamás már a kispadon foglalhat helyet sérülését követően, de aligha lép pályára. Szombath Szabolcs viszont biztosan nem, mert a fiatal játékos vizsgázik.

„Erős ellenfélről van szó – mondta Zirigh Balázs, a csapat liberója. – Úgy gondolom, ha nyitásfogadásban fel tudunk nőni a feladathoz, akkor megoldjuk a meccset. És azon is sok múlhat, hogyan funkcionálunk csapatként. Eddig ez tartozott a legnagyobb erényeink közé, most pedig egy szép siker kapujába érkeztünk.”

(forrás: kemma.hu)

Címkék: veszprém röplabda extraliga dág vrc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr932838850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása