Töretlen hittel készültek

 2011.04.15. 23:16

Április 17-én, vasárnap megkezdi az Extraliga bronzcsatáját a Vegyész RC-Kazincbarcika és a Dunaferr SE. A borsodiak rendkívül motiváltak, hiszen legutóbb 2006-ban nyertek érmet a bajnokságban. A párharc az egyik csapat harmadik győzelméig tart.

„Elvégeztük az ilyenkor szokásos munkát, fizikailag is erősítettünk, hogy felkészüljünk a sorozatra, illetve igyekeztünk tovább csiszolni a játékunkat – mondta Dudás András, a Vegyész edzője. – A játékosok töretlen hittel készültek, hiszen meg akarjuk szerezni a harmadik helyet. A bajnokságban eddig lejátszott egymás elleni mérkőzéseink azt mutatják, hogy szinte egyformák vagyunk a Dunaferr-rel, hiszen már mi is nyertünk ott, és ők is Kazincbarcikán. Tudom, ez már sokszor elhangzott, de most is nagyon igaz, szerintem az a csapat fog nyerni, amelyik az adott meccsen jobb formában lesz. Azt most is tartom, hogy semmivel sem lesz egyszerűbb a bronzcsata, mint a Kaposvár elleni elődöntő volt, és egy hajszállal most az újvárosiak állnak jobban, a hazai pályán kezdés miatt. Az erőviszonyok nagyon kiegyenlítettek. Az biztos, hogy látom a csapaton az óriási akaratot, ami ha nem párosul görcsösséggel, akkor sikerülhet is elérnünk a célunkat már az első meccsen, idegenben is!”

Extraliga, férfiak, a 3. helyért, 1. mérkőzés
Április 17. vasárnap, 17 óra: Dunaferr SE – Vegyész RC-Kazincbarcika
NB I, férfiak, rájátszás a 9-11. helyért
Április 16. szombat, 18 óra: Sümegi RE – Szolnoki Főiskola RK-SI
NB I, férfiak, rájátszás a 12-14. helyért
Április 17. vasárnap, 18 óra: Debreceni EAC – Felsővárosi-Masita FRKE

(forrás: Borsod Online)

Címkék: dunaújváros röplabda kazincbarcika dunaferr vegyész extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr882829690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása