Péntek este kezdődik a férfi Extraliga döntője a Fino-Kaposvár és a Kalo-Méh-Kecskeméti SE csapatai között. A címvédő somogyiak az idén is szeretnék az élen zárni a sorozatot.

A somogyi legénység a Csepel és a Kazincbarcika elleni győzelmekkel jutott el a fináléig, ahol az elmúlt négy évhez hasonlóan a Kecskemét vár rá. A Kaposvár edzője, Kántor Sándor azt mondta, szeretné folytatni, amit elkezdett, vagyis nem arról van szó, hogy kezdeni fog és játszani. „Van egy elképzelésünk, hogy kikből áll a kezdőhatosunk, és fel szeretnénk készíteni őket rendesen, mert a Kecskemét is csinál nagyon szép dolgokat – mondta a tréner. – Mellettünk szól, hogy a rossz labdákat jobban meg tudjuk oldani, mert rutinosabbak vagyunk. Az a célunk, hogy már az első támadásokat sikerrel befejezzük, mert az ő játékukra jellemző, hogy többször is átteszik a labdát és nem hibázzák el. Fontos, hogy ne őröljük fel magunkat ebben, és akkor talán több ponttal is el tudunk lépni tőlük a szettekben.”

A Kecskemét egyszer már legyőzte a somogyiakat ebben a szezonban, és a többi találkozón is okozott kellemetlen perceket a kaposváriaknak.

A döntő első mérkőzését pénteken este 19 óra 15 pertől játsszák a kaposvári Városi Sportcsarnokban. A somogyiak a 13. magyar bajnoki címük megszerzésére készülnek.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kecskemét kaposvár röplabda extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr682826697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szudac 2011.04.15. 16:29:55

Megváltoztatták a versenynaptárt:
Extraliga férfi 5-7. hely játéknapok eredeti időpontok:
április 20, 24, 28,
új időpontok: április 19, 22, 26

Ehhez képest a MAFC-Csepel párharc időpontjai: április 20, 23, 27
És Csepelen lesz az első meccs, pedig a Csepel volt a 8.
Felmerül a kérdés, minek a versenynaptár?

Vicc ez az egész.
süti beállítások módosítása