A nemrég elhunyt röplabdaedző, Szekér László tiszteletére emlékestet szervez a nyíregyházi Bujtosi Szabadidőcsarnok május 13-án, pénteken 15 órától. Lesz ülőröplabda és teremröplabda, valamint egy különleges fotókiállítás is.

Elsőként az ülőröplabdások mérkőznek, a korábbi válogatott játékosok kiegészülve a Piremon csapatának tagjaival egymás ellen játszanak. Ezzel emlékeznek arra az időszakra, amikor Szekér László az ülőröplabda-válogatott és a Piremon SE vezetőedzője volt. A mérkőzést követi a magyar női röplabda-válogatott felkészülési találkozója Nyíregyháza vegyes csapata ellen.

Jókay Zoltán szövetségi kapitány elmondta, május 9-től edzőtáborozik a nemzeti csapat, amely Tatáról érkezik Nyíregyházára. Ellenfele a korábban Extraligában szereplő nyíregyházi játékosok, valamint az NRK és a Nyíregyházi Főiskola SE csapatában jelenleg is játszók lesznek. Ezúttal két edző fog ülni a kispadon, hiszen Kőhalmi Richárd és Kolozsi János együtt fogja irányítani a csapatot. A játékvezető Éva Tibor és Bátkai-Katona Ágnes lesz.

A belépőjegy egységesen ezer forint, a teljes bevételt felajánlják Szekér László özvegyének és lányának. Az összeget az est fővédnöke, dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere fogja átadni. A két találkozó után a barátok az emeleti tárgyalóteremben találkoznak, ahol egy különleges fotógyűjtemény fogadja őket, valamennyi kép az elhunyt edzőhöz, Szekér Lászlóhoz kötődik.

(forrás: indexkelet.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr912820311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása