Április 10-én, vasárnap rendezték meg a III. korcsoportos diákolimpia budapesti döntőjét. A tornán a csepeli Kék Iskola leány- és fiúcsapata is részt vett. A lányok két vereséggel, a fiúk azonban három döbbenetesen sima sikerrel zárták a versenyt.

Lányok

Szent Imre – Kék Iskola 3:0 (28, 11, 22)
Kiváló labdamenetekkel, nagy küzdelemben, több kihagyott játszmalabda után vesztette el az első játszmát a csepeli együttes, amelynek a második felvonásban már kevés esélye volt, viszont az utolsó szett ismét nagy küzdelmet hozott, látványos játékkal.

Eötvös Pestszentlőrinc – Kék Iskola 3:0 (21, 13, 22)
Ezen a mérkőzésen sem vallottak szégyent a csepeliek, az ellenfél edzője is dicsérte a lányokat, mondván az előző héthez képest sokat javultak. A lényeg, hogy sokat kell még játszaniuk, mert ez adhatja meg a fejlődést és a játékrutint. Ezzel a Kék Iskola lánycsapata az ötödik helyen végzett a budapesti döntőben.

Fiúk

Kék Iskola – Táncsics Pestszentlőrinc 3:1 (3, –19, 5, 7)
Az első mérkőzést nagyon jól és könnyedén kezdték a csepeliek, hatékony nyitásokkal, kiváló feladásokkal és ütésekkel. A második játszmát elveszítették a nagyon fiatal második sorukkal, a folytatásban viszont visszaállt a megszokott rend, és könnyedén nyert a Kék Iskola.

Kék Iskola – Kastélydombi Pestszentlőrinc 3:0 (5, 7, 6)
Ezen a mérkőzésen megmutatkozott a két csapat közötti reális különbség, főleg a csepeli nyitások hoztak nagyon sok pontot, a játék minden elemében kiválóan teljesített a Kék Iskola, amelyben ezúttal a második sor is bátran játszott.

Kék Iskola – Diana Iskola 3:0 (1, 5, 9)
Ismét a nyitások hatékonysága mutatott jelentős különbséget a két csapat között. Szép feladásokat és ütéseket mutatott be a csepeli együttes, amely kiváló kollektív játékkal nyerte a mérkőzést. A Kék Iskola csapata ezzel folytatta a tavaly elkezdett sikert, és ismét budapesti győztes lett!


A lánycsapat: Börcsök Csaba edző, Lippai Gabriella, Papp Nikolett, Velicskó Dorottya, Pecsenyi Zsuzsanna, Angyal Petra, Bettesch Alexandra, Turzó Dorina, Csikós Kitty. A képről hiányzik Csilléri Dorottya, aki meggyógyult, és jól játszott a döntőben.


A fiúcsapat: Rozgonyi Bálint, Tóth Tibor, Farkas Károly, Ghazal Jamiel, Orosz Adrián, Grimm Ármin csapatkapitány, Csutak Ádám, Amabile Dárió

Címkék: csepel röplabda diákolimpia utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr522816368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása