Az Újpesti TE felnőtt, junior és serdülőcsapata is pályára lépett az elmúlt napokban. A hosszú és fárasztó edzésmunka után pénteken egy Vasas elleni edzőmeccsel színesítette a felkészülést Farkas Mihály vezetőedző.

Edzőmérkőzés, felnőttek
Újpesti TE – Vasas Duna Autó Óbuda 3:2 (15, –17, 20, –23, 10)

Farkas Mihály, az Újpest edzője elmondta, bár örül, hogy csapata megnyerte a mérkőzést, de a végeredményt egyáltalán nem tartja fontosnak. Attól függetlenül, hogy a Vasas mit és hogyan játszott, az Újpest a Gödöllő elleni bronzmeccsre a nyitás, sánc, védekezés és támadás taktikáit gyakorolta. Visszavágó szerdán 18 órától a Folyondár utcában.

Juniorbajnokság, elődöntő
Vasas Duna Autó Óbuda – Újpesti TE 3:0
Kalocsai SE – Albrecht-Miskolci VSC-MISI 0:3
Vasas – Kalocsa 3:0
Újpest – Miskolc 3:0
Vasas – Miskolc 3:0
Kalocsa – Újpest 0:3
A csoport végeredménye: 1. Vasas, 2. Újpest, 3. Miskolc, 4. Kalocsa

Ancsin Ildikó, az Újpest edzője: A juniorjaink gyakorlatilag elsőévesek, mivel idén kerültek fel a serdülő korosztályból. A Vasas csapata igen erős játékosállománnyal rendelkezik, négyen a felnőtt csapatuk kezdő tagjai. Az óbudaiak sajnos végig irányították a játékot ellenünk, és meg is vertek bennünket. A Miskolc egy igen technikás, nagyon jó, és szintén elég fiatal kis csapat, akik ellen meglehetősen kellemetlen a játék, de szerencsére rájuk tudtuk erőltetni a mi stílusunkat. Szép, kombinatív játékkal és mezőnymunkával tudtuk őket megverni. A Kalocsa elleni mérkőzésen egyértelműen a mi játékunk dominált és meggyőző fölénnyel nyertük ezt az összecsapást.

Országos Serdülő Bajnokság, elődöntő
Újpesti TE – Tatabányai Volán SE 3:0
Ajkai Röpisuli SE – BITT-Kaposvári NRC 3:1
Ajka – Tatabánya 3:0
Újpest – Kaposvár 3:0
Kaposvár – Tatabánya 3:0
Újpest – Ajka 3:0

Ratimorszky Károly, az Újpest edzője: – Gratulálok a lányoknak, nem csak a ma elért eredményükhöz, hanem az ehhez szükséges sok és áldozatos munkájuk elvégzése miatt is! A csapat egyre érettebben játszik és már felkészült, alkalmas még a mainál is jobb játékot nyújtva további jó eredményeket elérni az országos és a budapesti bajnokságban, valamint a serdülő kupában. A mai torna is bizonyította, hogy korszerű és igényes röplabdát játszunk, amelyet igen jelentős fejlődésnek tekintek és remélem, hogy a folytatásban még további szép eredményeket fogunk elérni.

(forrás: utevolley.hu)

Címkék: röplabda ute újpest

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr312797677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása