A címvédő BSE-FCSM, valamint a Vasas Duna Autó Óbuda, a MÁV Előre SC és a TEVA-Gödöllői RC jutott be a női juniorbajnokság négyes döntőjébe. A Békéscsabai RSE nem jutott tovább a gödöllői elődöntőből, hazai pályán vérzett el az Újpest, és búcsúzott az NRK-Nyíregyháza is.

Április másodikán, szombaton rendezték a női juniorbajnokság elődöntőtornáit. Rákospalotán az NRK-Nyíregyháza 3:2-re kikapott a MÁV Előre együttesétől, így a székesfehérváriak jutottak tovább. Újpesten a hazaiak nagyon kikaptak a Vasastól, így a két fővárosi csapat közül az óbudaiak mentek tovább. Gödöllőn a házigazda nagy csatában 3:2-re verte a Békéscsabát, a viharsarkiak így nem jutott be a fináléba. Minden jel arra mutatott, hogy Egerben nem lesz könnyű dolga a címvédő BSE-nek, hiszen a hevesiek veretlenül, mindössze két játszmát elveszítve nyerték meg az NB I alapszakaszát. A városmajoriak végül csak kínkeservesen, öt játszmában tudtak nyerni a hazaiak ellen (az ötödik szettben 17:15-re). A BSE továbbjutott, de az egriek nagyon közel voltak a bombameglepetéshez!

Címkék: röplabda utánpótlás junior

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr362794731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bea77 2011.04.03. 06:43:14

Annyira könnyú dolga volt, hogy a döntő játszmába csak 17-15 re tudta nagy szerencsével legyőzni a hazaiakat, az egrieknek két alkalommal is mérkőzéslabdájuk volt. Nem tudom hogy ki adta neked ezt a téves információt.

bea77 2011.04.04. 14:39:24

A tálalás így már sokkal jobban tetszik. Köszönöm a gyors reagálást.
süti beállítások módosítása