A címvédő Fino-Kaposvár játék nélkül nyert 3:0-ra hazai pályán az újonc Csepel ellen a férfi Extrlaiga negyeddöntőjének első mérkőzésén, mert a fővárosiak nem vitték magukkal a sportolói igazolásokat. A két együttes barátságos edzőmérkőzésen mégis pályára lépett.

Bajnoki negyeddöntő helyett nem hivatalos edzőmérkőzést játszott egymással pénteken este a Kaposvár és a Csepel. A fővárosiak nem vitték magukkal a sportolói igazolványokat, így a szabályoknak megfelelően a Pőcze Attila, Mezei Zoltán bírópáros nem engedélyezte a mérkőzés lejátszását. A két csapat a megjelent közönségre való tekintettel háromjátszmás edzőmérkőzést játszott egymással. A somogyiak mérsékelt teljesítménnyel is elkönyvelhették a 3:0-s sikert.

Extraliga, férfiak, negyeddöntő, 1 mérkőzés
Fino-Kaposvár – Csepel 3:0 (75:0)

Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc állása: 1:0, a Kaposvár javára.

Felkészülési mérkőzés, férfiak

Fino-Kaposvár – Csepel 3:0 (23, 20, 23)
Kaposvár, 200 néző. Játékvezetők: Pőcze, Mezei
Kaposvár: Magyar B. 2, Gergye 11, Szabó A. 2, Németh F. 17, Hoboth Á. 11, Csoma 9. Csere: Deák M. (liberó). Edző: Kántor Sándor
Csepel: Buzás 4, Tamasi 11, Budaházi 4, Kunert 5, Daróczi 14, Sow 1. Csere: Fogl (liberó). Edző: Tamás Zoltán

(forrás: kapos.hu, sonline.hu)

Címkék: csepel kaposvár röplabda extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr902751173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krájsz 2011.03.19. 07:08:41

Nevetséges... és szomorú is egyben...
süti beállítások módosítása