Szerdán kezdődik a női Extraliga alsóházi rájátszásának első köre. Az 5-8. helyért a pályaelőnyben lévő NRK-Nyíregyháza először az újonc Albrecht-Miskolci VSC-MISI csapatával találkozik.

„Kiélezett küzdelmet várok, az újonc Miskolc ugyanis nyilvánvalóan bizonyítani akarja, méltó tagja az Extraligának – kezdte Kőhalmi Richárd, az NRK edzője. – Talán nem túlzás kijelenteni, mi vagyunk az esélyesek, amit persze a pályán is bizonyítanunk kell. A Magyar Kupa négyes döntőjében nem szerepeltünk jól, remélem, ez nem nyomja rá bélyegét a teljesítményünkre, elvégre a társaság képes megoldani a feladatot.”

A nyíregyháziak közül Bodnár Nerina továbbra is hiányzik sérülés miatt, ráadásul Pető Tamara sincs tökéletes állapotban.

A miskolciak ebben a szezonban felkészülési meccsen már többször találkoztak a szabolcsiakkal, és előfordult, hogy le is győzték őket!

„Várjuk a mérkőzést – mondta Toma Sándor, az MVSC edzője. – Az, hogy felkészülési találkozón, tornán miként végeztünk az NRK-val, nem teljesen mérvadó, mert a bajnoki mindig más. Két közel azonos tudású csapatról van szó, a Nyíregyházáról köztudott, hogy az év eleji kerete sérülés, és eligazolás miatt jelentősen átalakult. Náluk is több nagyon fiatal játékos került bevetésre, akiket segít a rutinos mag, Erdősné, illetve Katona. Azt nem jelenthetem ki, hogy mindenképpen győzni fogunk, ám ha valamikor, akkor most van esélyünk velük szemben. Én szeretném, ha később az ötödik helyért játszhatnánk, remélem, így éreznek a lányok is. Ám ehhez a húzóembereknek többet kell tenniük, mint a BSE ellen.”

(forrás: Szabolcs Online, Borsod Online)

Címkék: miskolc nyíregyháza röplabda extraliga mvsc nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr642741397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása