Az elmúlt hétvégén rendezték Debrecenben a hagyományos Nagyerdő Kupa utánpótlás röplabdatornát, amelyen a házigazda Eötvös, valamint a Hortobágy csapatai jártak sikerrel.

A több évtizedes múltra visszatekintő rangos utánpótlásversenyen régebben is sok – köztük több, később jelentős eredményeket elérő – röplabdás szerepelt. A hétvégén zajló versenyen is mind a szuper miniknél, mind a miniknél, mind a gyermekeknél élvezetes, izgalmas mérkőzések követték egymást, az élboly csapatai pedig korosztályukhoz képest igen magas színvonalon adták számot kedvenc sportáguk tudásanyagából.

A Hajdú-Bihar megyei röplabdázás szimpatizánsainak nagy öröm, hogy a hazai csapatok szépen szerepeltek, a hortobágyiak két korcsoportban is győzni tudtak. Külön öröm, hogy az összetett versenyt (mindhárom korosztály összesített versenyét) mindkét nemben hajdú-bihariak nyerték. A lányok közel 30 éve tartó versenyében ez pontosan egy évtizede fordult elő utoljára (2001-ben is az Eötvös DSE nyert), a fiúk négy éve kapcsolódhattak be a küzdelmekbe, és most először sikerült a Hortobágy jóvoltából megyehatáron belül tartani a kupát.

A részletes eredmények a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség tekinthetők meg, ide kattintva!

Címkék: debrecen röplabda eötvös utánpótlás nagyerdő

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr892702885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása