A Tatabányai Volán SE hazai pályán 3:1-re nyert a Győri Dózsa SE ellen a női NB II Nyugati-csoportjában, az alapszakasz 14. fordulójában. A tatabányaiak felnőtt- és juniorcsapata is veretlenül, 12 győzelemmel vezeti a tabellát.

A mérkőzés legjelentősebb tétje az volt, hogy a 13 forduló óta veretlen Volán újabb győzelemmel zárja-e az alapszakasz második körét. Az első játszma erre még nem adott választ, hiszen a hazaiak a pocsék nyitásfogadás miatt gyalázatosan kezdett. Aztán valamelyest magukra találtak a tatabányaiak, de ennek dacára az első felvonásban végig csak az eredmény után futottak. A folytatásban magabiztossá vált a Volán. Nagyot javult a társaság a szervák fogadásában, és ez döntőnek bizonyult. A hálónál különösen Dombi és Szövérdffy vitték a prímet bombaerős ütéseikkel, ám ha kellett, a sáncolás sem esett nehezükre. A harmadik és a negyedik játszma már örömjátékot hozott. Legfeljebb csak pillanatokra torpant meg a Volán. A hölgyek ekkor már megállíthatatlanul robogtak a győzelem felé.

Tóth Pál István, a Tatabányai Volán SE technikai vezetője: – Gratulálok a lányoknak! Tizenkét találkozó, tizenkét győzelem. Ha az elején kicsit akadozott is a játékunk, utána belelendült a társaság és behúzta ezt a mérkőzést is. Az mindent elmond, hogy veretlenek vagyunk az alapszakasz második köre után.

NB II, nők, Nyugati-csoport, alapszakasz, 14. forduló
Tatabányai Volán SE – Győri Dózsa SE 3:1 (–23, 16, 18, 18)

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 1:7, 6:13, 12:15, 15:23. 2. játszma: 6:2, 15:5, 22:13. 3. játszma: 8:7, 15:12, 19:15. 4. játszma: 7:7, 12:9, 14:14, 19:15

Junior: Tatabányai Volán SE – Győri Dózsa SE 3:0

(forrás: kemma.hu)

Címkék: volán tatabánya győr röplabda dózsa nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr72675949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása