29 csapat 102 játékosának részvételével került megrendezésre február 4-én, pénteken a káposztásmegyeri Csokonai Gimnáziumban az I. Cápa Kupa Zsinórlabda és Szupermini Röplabda Torna. A szervezők elsősorban a IV. kerületi és környékbeli oktatási intézmények és sportszervezetek számára írták ki a versenyt, de örömmel vették a RUNKIL SE, az érdi Delta RSE, valamint a Szenczi Általános Iskola jelentkezését is.

A csapatok négy kategóriában mérték össze tudásukat: zsinórlabda 1-2. osztályosok számára (5 csapat), zsinórlabda 3-4. osztályosok számára (6 csapat), fiú szupermini röplabda (5 csapat), leány szupermini röplabda (13 csapat).

A legkisebbeknek kiírt zsinórlabda versenyt a Szabó Magda Angol-Magyar Kéttannyalvű Általános Iskola (felkészítő tanár: Hegyi Ferenc), míg a harmadik-negyedikesek versenyét a Megyeri úti Általános Iskola B-csapata (felkészítő tanár: Kaufmanné Sági Anna) nyerte a Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnázium egyik csapata (felkészítő tanár: Kovács Beáta) előtt.

A szuperminiknek kiírt versenyszámokban is óriási küzdelem zajlott a pályákon, végül a fiúknál az érdi Delta RSE (edző: Pálfi Zoltán) csapatáé lett az első hely, megelőzve a Szenczi (edző: Nyári Piroska) csapatát. Érdekesség, hogy az első három helyen végzett együttesnek ugyanannyi pontjuk volt, de a körbeverésből a végül harmadik Újpesti Csokonai DSE (edző: Horváth Kristóf) jött ki a legrosszabban. A lányok versenyében az Újpesti Csokonai DSE A-csapata bizonyult a legjobbnak. A házigazdák a döntőben a Szenczi A-csapatánál bizonyultak jobbnak. A harmadik helyen az Újpesti SC (edző: Ipacs Gábor) végzett, amely a Gödi DSE A-csapatát (edző: Szűcsné Oláh Katalin) előzte meg.

Az Újpesti Csokonai DSE ezúton köszöni a jelenlévő csapatoknak, felkészítőiknek, a játékvezetőknek, a Csokonai Gimnáziumnak és nem utolsó sorban a lelkes szurkolóknak, hogy elfogadták a meghívást, és egy igazi röplabdás ünneppé varázsolták a péntek délutánt! A torna képgalériája ide kattintva megtekinthető!

(forrás: volleycapak.hu)

Címkék: röplabda újpest utánpótlás csokonai dse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr12667021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trénerbá 2011.02.17. 22:08:36

Gratulálok Zsuzsi!
Csak így tovább, kétszer is "tetszikelném".. ha lehetne!
süti beállítások módosítása