A Dági KSE a férfi Extraliga 5-9. helyéért zajló középszakaszának nyolcadik fordulójában 3:1-re nyert a MAFC-BME-Mapei otthonában. Több tucatnyi szurkoló kísérte el kedvenceit erre a fontos összecsapásra, és igazi hazai hangulatot varázsoltak a káposztásmegyeri gimnázium tornatermébe.

Ennek ellenére kicsit fáradtnak tűntek a vendégek. Igaz, ők pénteken a korábbi listavezetőt verték, míg a fővárosiak pihenhettek. Aztán felvette a tempót a Dág, és játszmalabdáig jutott az első szettben, ám túl sokat kockáztatott a gyors befejezés érdekében, és ennek vereség lett a vége. A folytatásban aztán gyorsan elhúztak a vendégek. Kiválóan sáncoltak, a centereik (Szauter Péterrel az élen) tarthatatlannak bizonyultak, és a mezőnymunkára sem lehetett panasz (1:1).

A harmadik felvonásban is stabil volt a vendégcsapat. Oszuska Gábor remekül osztogatott, Szauter pedig hibátlanul ütött. A negyedik szettben sem nyugodott meg túlságosan a Dág, így végig vezetve magabiztos, értékes győzelmet aratott (1:3). A vendégdrukkerek pedig önfeledten ünnepelhették csapatukat, amely négy esztendeje nem tudott a MAFC ellen Budapesten nyerni. Ezzel a győzelmével a Dág biztosította középszakaszbeli elsőségét a záró duplaforduló előtt.

Oszuska I Zoltán, a Dág edzője: – Jól játszva megismételtük a Veszprém elleni, pénteki teljesítményünket. Köszönöm szurkolóinknak a dági hangulatot!

Extraliga, férfi, középszakasz, az 5-9. helyért, 8. forduló
MAFC-BME-Mapei – Dági KSE 1:3 (28, –16, –20, –20)

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 4:4, 12:8, 18:16, 21:19, 23:24. 2. játszma: 3:8, 7:13, 14:20. 3. játszma: 3:5, 7:13, 11:16, 16:19. 4. játszma: 2:5, 7:10, 10:14, 15:19

(forrás: kemma.hu)

Címkék: röplabda mafc extraliga dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr722663218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása