Négy csapat részvételével rendezett felkészülési tornát a Búzavirág SC. A kaposvári Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnázium tornatermében ezúttal is a házigazdáknak ment a legjobban, egyes számú együttesük küzdelmes csata végén nyert a Bonyhád ellen.

A Bonyhád és a Dombóvár csapata is elfogadta a Búzavirág SC meghívását. A tolnaiaknál is egyre népszerűbb a röplabdasport. „Egyelőre csak a részvétel a fontos, a csapatunk feljövőben van, próbálkozunk, de nem tartozunk az erősebbek közé” – mondta Keppel Attila.

A házigazdák két együttessel próbáltak szerencsét a Téli Kupán. Ez a torna mindig jó erőfelmérő a tavaszi megmérettetések előtt. „A megyei bajnokságra felkészülés, a két hét múlva kezdődő somogyjádi Kovács Rezső-emléktornára is felkészülési lehetőséget tudunk biztosítani a csapatoknak” – mondta Mészáros Antal Zoltán, a Búzavirág SC elnöke.

Ifjú és örökifjú röplabdázók is pályára léptek. „A hangulat nagyon jó, mindenkinek hiányzott a röplabda, a mozgás, régi barátok is összejöttek, az első két meccset megnyertük, de most jön a legnehezebb feladat, a Bonyhád, úgyhogy nehéz lesz az első helyért megmérkőzni, sok sérültünk is van sajnos” – mondta Hervai Tibor.

Ha nehezen is, de végül győzött a Búzavirág SC egyes számú csapata, a Bonyhád lett a második, a Búzavirág II a harmadik, a Dombóvár pedig a negyedik.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr312617103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása