A Békéscsabai RSE női csapata hazai pályán 3:0-ra nyert a Vasas Duna Autó Óbuda ellen felkészülési mérkőzésen. Mindkét csapatban akadt hiányzó, a fővárosiaknál Oláh Vivien és Lutter Liza, míg a viharsarkiaknál Czina Kata, aki az utánpótlás-válogatottal Szlovéniában szerepel.

Az első szett máris meglepetést hozott: végig vezetve, könnyedén nyert a Békéscsaba. Akadt olyan szakasz is, amikor több mint tíz pont volt a két csapat között a hazaiak javára. A folytatásban fej-fej mellett haladtak, a második etap végjátékához a Vasas érkezett előnnyel, de a háziak az újonc amerikai feladó, Meghan Sherman vezérletével sikeresen megfordították az állást. A harmadik felvonás elején elhúzott a fővárosi csapat, de az első technikait követően már felzárkózott a Békéscsaba, sőt át is vette a vezetést. Még egyszer fellángolt a Vasas, de ismét jobban koncentráltak a hazaiak és nemcsak a szettet, hanem a mérkőzést is megnyerték. A csabaiak új játékosa, Meghan Sherman remek játékkal járult hozzá a sikerhez.

A csapatok a három játszma után játszottak egy ráadás szettet, ahol 25:23-as békéscsabai győzelem született.

Felkészülési mérkőzés, nők

Békéscsabai RSE – Vasas Duna Autó Óbuda 3:0 (16, 25, 24)
Békéscsaba, 100 néző. Játékvezetők: Szitó, Komlósi
Békéscsaba: Sherman, Molcsányi R., Jezerniczki, Bozóné, Fésüs E., Soós N. Csere: Bucsi (liberó), Pallag. Edző: Nagy Attila
Vasas: Milovits, Miklai, Horváth G., Nagy E., Dékány, Takács Zs. Csere: Vatai (liberó), Lévai, Lakatos E. Edző: Kőnig Gábor

(forrás: beol.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr312568309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása