Hamarosan kezdődik a középszakasz a női bajnokságban. Az Albrecht-Miskolci VSC-MISI remek pozícióból várja a folytatást, hiszen az NB I első helyén áll. Az újrakezdés előtt azonban még vár egy feladat a borsodiakra. Az ünnepek miatt egy hétig tartó szabadságot kaptak a játékosok, ám Toma Sándor edző irányításával január harmadikán, hétfőn ismét megkezdődik a munka. Szükség is lesz rá, hiszen január nyolcadikán, szombaton már egy tornán vesz részt a csapat.

A miskolciak a sok gyakorlás mellett a Csokonai utcai tornacsarnokban rendezik meg az Albrecht Téli Kupát. Ez az esemény remek erőfelmérőnek ígérkezik, hiszen igazán nehéz ellenfeleket hívtak meg. A házigazdán kívül láthatják az érdeklődők az Újpesti TE, az NRK-Nyíregyháza, illetve az AVE-Agria RC-Eger csapatát.

„Számunkra természetesen a bajnoki küzdelmek a fontosak, az előttünk álló hat találkozó prioritást élvez – mondta Toma Sándor, a miskolciak edzője. – Mivel szeretnénk megfelelően felkészülni a folytatásra, ezért rendezzük meg immár hagyományosnak is nevezhető tornánkat. Minden együttesre három mérkőzés vár, és nyugodtan kijelenthetem, hogy kitűnő ellenfelekkel szemben mérhetjük majd le, hol tartunk valójában. Semmit nem bízunk a véletlenre! A torna egyébként kiváló alkalmat kínál arra, hogy kipróbáljunk egy-két új taktikai variációt, mi élni szeretnénk ezzel az eséllyel.”

A torna első mérkőzése január 8-án, szombaton, reggel kilenc órakor kezdődik a vasutas csarnokban. A belépés ingyenes.

(forrás: minap.hu)

Címkék: miskolc röplabda mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr752555505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása