Duplafordulóval zárja az alapszakaszt és az évet a BITT-Kaposvári NRC női csapata az NB I-ben. A somogyiak két fővárosi csapattal találkoznak, és az első helyhez, valamint a kedvező középszakasz-pozícióhoz mindkét találkozót meg kellene nyerniük.

A Kaposvár a legutóbbi fordulóban magabiztosan nyert 3:0-ra az Eger ellen, így Halász Márta edző minden játékosának lehetőséget adhatott. „Azt hiszem, aki beállt, egész jól teljesített – mondta a tréner. – Nyilván megremeg az ember keze, ha régóta nincs a pályán. Ezúttal mindenki hozta, amit elvártam tőle.”

A kaposváriak 12 forduló után tíz győzelemmel és két vereséggel holtversenyben állnak az élen a nagy rivális Miskolccal. Pénteken és vasárnap az alapszakasz utolsó két mérkőzése következik. „Pénteken játszunk az Újbudával, vasárnap jön a Palota – mondta Szombathelyi Szandra. – Mindkettő nehéz meccs lesz, úgyhogy nagyon kell összpontosítanunk a héten. Mindkét meccset meg kellene nyerni ahhoz, hogy az első helyen tudjunk végezni.”

Természetesen már számolgatnak a lányok, hiszen nem mindegy, milyen mutatóval kezdik meg a középszakaszt, ahol már az Extraligába való feljutás lesz a tét. „Nekünk jó lenne, ha a Miskolc még vesztene egy meccset – folytatta Halász Márta. – Ellenünk már nem tud, mi már lejátszottuk velük mindkettőt. A rájátszásban a Miskolc előttünk lesz, de újra jön egy négyes kör, ahol nyílt lesz minden. Jó lenne őket legalább egyszer megszorítani.”

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr72521258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása