Két forduló plusz egy mérkőzés van hátra a férfi NB I alapszakaszából. A Csepel pénteken késő este fogadja a Nyíregyházát, ez a találkozó még a legutóbbi, 12. körhöz tartozik, aztán vasárnap jön a 13. forduló! Kérdés, kinek hoz szerencsét? Beharangozó.

SOLLIGHT-NYÍREGYHÁZI FRK – SZOLNOKI RK-SI
(December 12. vasárnap, 11 óra)

Nagy csata várható, és ötjátszmás meccs! Hogy miért? Mert ebben a szezonban a szolnokiak eddig négy alkalommal játszottak 3:2-t, és közte volt a két csapat idénybeli első összecsapása is! Matematikailag még van esélye az Extraligába való visszajutásra a vendégnek, a motiváció tehát adott. A szabolcsiak erősítettek, otthon egyébként sem rosszak, miért ne szorongatnák meg ismét riválisukat? Bár a péntek esti, csepeli meccs, és az éjszakai hazaérkezés biztosan nem múlik el nyomtalanul...

Tippünk 2:3

KODOLÁNYI-MASITA FRKE – DÁGI KSE
(December 12. vasárnap, 16 óra)

Mindenképpen oda kell figyelnie a veretlenül listavezető Dágnak a székesfehérváriak otthonában, hiszen a Kodolányi meglehetősen rapszodikusan szerepel hazai környezetben. Becsúsztak már sima zakók, de voltak szoros vereségek és nagyszerű győzelmek is! A Dág magabiztosan menetel, eddig csak egyszer volt veszélyben a siker, méghozzá ott, ahol a legkevesebben gondolták: a Debrecen otthonában (3:2). Ha komolyan veszi az ellenfelet és a meccset a listavezető, nem lehet baj!

Tippünk 0:3

DEBRECENI EAC – CSEPEL
(December 12. vasárnap, 18 óra)

Nagyon jól tudják a csepeliek, hogy nem szabad botlaniuk, mert a Szolnok ott lohol a nyomukban. A péntek esti, Nyíregyháza elleni hazai meccs után nyilván nyűgös lesz számukra a debreceni túra, de valószínűleg mindezek ellenére érvényesíteni fogják a papírformát, ami a két csapat közti tudásbeli különbségből származik.

Tippünk 1:3

Címkék: beharangozó röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr392508143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása