Nyolc magyar röplabdázó lesz érdekelt a nemzetközi kupaküzdelmekben december 8-án, szerdán! A Bajnokok Ligájában Nagy Péter, Németh Szabolcs és Geiger András csapata, a román bajnok Remat Zalau a címvédő olasz Trentinót fogadja 16 órától. Élő közvetítés itt! Élő eredményközlés itt! Szabó Dávid együttese, az olasz Sisley Treviso a francia Tours VB vendége lesz 20 órától. Élő közvetítés itt! Élő eredményközlés itt!

A férfi Challenge Kupa harmadik fordulójában Koch Róbert csapata, az osztrák SK Posojilnica Aich/Dob a bosnyák OK Kakanj otthonában lép pályára 18 órától. Élő eredményközlés itt! Mészáros Dömötör török csapata, az Arkas Izmir szintén 18 órától játszik idegenben, a finn Raision Loimu vendégeként. Élő eredményközlés itt! Megkezdődnek a küzdelmek a női CEV Kupában is! Dégi Barbara svájci csapata, a VBC Köniz az albán fővárosban, Tiranában játszik 18 órától. Élő eredményközlés itt! A női Challenge Kupában Józsa Zsuzsanna görög csapata, az Iraklisz Szaloniki éppen a magyar játékos korábbi együttese, a német VC Wiesbaden ellen szerepel odahaza, 17 órától. Élő eredményközlés itt!

Címkék: bajnokok ligája röplabda challenge cev kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr992501553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása