A női NB I alapszakaszának 11. fordulójában Egerbe látogat a tabella második helyén álló Miskolc. A borsodiak az Extraligába való visszajutásért, a hevesiek pedig a négy közé kerülésért küzdenek, így rendkívül szoros, kiélezett meccs várható!

„A Héraklész-hétvége miatt adódott számunkra egy kis pluszpihenő, ám több játékosunknak ilyen-olyan iskolai elfoglaltsága volt, ami csapatszinten picit nehezebbé tette a munkát – magyarázta Toma Sándor, az Albrecht-Miskolci VSC-MISI edzője. – Az edzések azonban folyamatosan zajlottak, amelyeken a nyitásfogadásból való centertámadásokra, valamint a sáncvédekezésre fektettük a hangsúlyt. Remélem, ezek a dolgok folyamatosan be fognak épülni a repertoárunkba, így komplexebb lesz a röplabdánk. Vendéglátónkat, az egrieket nem szabad leírni, mert bár a bajnokság elején sokszor kikaptak, az utóbbi négy fordulóban hozták magukat. A jó nyitás fontos lesz, bízom benne, hogy középen meg tudjuk fogni őket.”

Az alapszakasz legutóbbi fordulóiban jól teljesített az AVE-Agria RC-Eger, így a gyenge bajnoki kezdés után elérhető közelségbe került a negyedik megszerzése, amely felsőházi rájátszást eredményezne. A tét nem kicsi, egy meglepetéssel felérő sikerrel megtenné az első nagy lépést a hevesi csapat. Azért lenne meglepetés a hazai győzelem, mert az ellenfél, a második helyen álló Miskolc nagyon szeretne visszakerülni az Extraligába, és jelenleg nagy versenyfutásban van a Kaposvárral az alapszakasz-elsőségért, így várhatóan motiváltan érkezik Egerbe. A hevesi csapat lendületben volt, ezért is jött nagyon rossz időpontban számára az egyhetes szünet.

Az egri lányok átérzik a találkozó jelentőségét, esélyeinket ugyanakkor csökkenti, hogy Tóth Eszter a diákolimpián részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, így hiányozni fog a megszokott kezdőből. A találkozó 11 órától kezdődik a Neumann Iskola tornatermében.

(forrás: boon.hu, agriasport.hu)

Címkék: eger miskolc agria röplabda mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr342490933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása