November 25-én, csütörtökön rendezik a férfi Challenge Kupa második fordulójának magyar érdekeltségű visszavágóit. A Kalo-Méh-Kecskeméti SE az osztrák Aon hotVolleys Wien együttesét fogadja hazai pályán. Az alföldiek továbbjutásához előbb a mérkőzés, majd az aranyjátszma megnyerése is szükséges.

A múlt heti első meccset az osztrákok nyerték 3:1-re, de a különbség nem fontos, hiszen ha a magyar csapatnak sikerülne itthon bármilyen arányban győznie, akkor a 15 pontig tartó aranyjátszma dönt a továbbjutásról.

„A legfontosabb, hogy nincsen újabb sérültünk, betegünk – mondta Karagics Mátyás, a Kecskemét edzője. – Most már a feladó, Tóth Gábor a hátsósorban szerepelhet, elképzelhető, hogy egy-két perc erejéig hátul tudja tehermentesíteni Hatvany Zsoltot. Egy napot kihagytunk, de kedden volt egy keményebb edzés, szerdán pedig frissítjük a csapatot, illetve taktikailag készülünk a bécsiek ellen. Ők minden tekintetben előttünk járnak, mi pedig láttuk a gyengéiket, ezekből felkészülünk. Megpróbálunk győzni, remélhetőleg sok szurkoló előtt, aztán az aranyjátszma már teljesen nyílt küzdelmet hozhat. Sokat fog számítani a közönség szurkolása, mert az osztrákok nincsenek hozzászokva, kis publikum előtt szokták a meccseiket játszani. Talán ezzel zavarba lehet még őket hozni. A mi csarnokunk jóval magassága, mint az övék. Otthon bizonytalankodtak a nyitásfogadásban, még ezt is kihasználhatjuk ellenük.”

A továbbjutó csapat a CEV Kupa második fordulójába, a kieső pedig a Challenge Kupa harmadik körébe kerül.

Továbbjut a Kecskemét, ha:
• Megnyeri a mérkőzést, majd megnyeri az aranyjátszmát is

Kiesik a Kecskemét, ha:
• Elveszti a mérkőzést
• Megnyeri a mérkőzést, de elveszti az aranyjátszmát

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét röplabda hotvolleys cev kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr872470478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása