Nem a legjobb előjelekkel készül a női NB I alapszakaszának nyolcadik fordulójára az Albrecht-Miskolci VSC-MISI. A borsodiak ugyanis az előző körben 3:2-re kikaptak Kalocsán, aktuális ellenfelük, a Szolnok pedig még veretlen hazai környezetben.

„Mindenképpen nyerni szeretnénk Szolnokon, kijavítani a kalocsai megingásunkat – mondta Toma Sándor, a miskolciak edzője. – Manapság ritka, hogy egy csapat egy 25:4-re megnyert szett után annyira leáll, mint ahogyan mi tettük. A lányok elkezdtek kapkodni, a kontratámadásokból nem tudtuk beütni a labdákat, bármit tettem a pálya széléről, nem használt. A héten megbeszéltük a történteket, elsősorban a fejekben kellett rendet rakni. Vasárnap délután is vár ránk egy mérkőzés, Kaposvárott, ahová Szolnokról elindulunk, s a péntek, valamint a szombat éjszakát Somogyban töltjük. Az egyik nagy riválisunk a BITT, amelyet Miskolcon sikerült megvernünk 3:2-re. Úgy gondolkodunk, hogy ezen a hétvégén bravúrt szeretnénk elérni, amibe ez a találkozó tartozik bele. Most velünk lesz a múltkor hiányzó Szajkó Tímea is, úgyhogy együtt, egyben leszünk, bízom benne, hogy a lányok átérzik a helyzet komolyságát.”

(forrás: boon.hu)

Címkék: miskolc röplabda mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr332442876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása