NRK: arccal a vasút felé

 2010.11.11. 23:57

A női Extraliga alapszakaszának alapszakasz második körében a pénteki NRK-Nyíregyháza – MÁV Előre mérkőzés lesz a nyitány. A legutóbbi duplafordulóban mindkét összecsapását elbukó nyírségi együttes számára csak a győzelem lehet elfogadható, bár a jelenlegi szezonban illik óvatosan bánni az esélylatolgatással...

Hiába jegyzik negyedik, vagyis előkelőbb helyen a hazaiakat, a hatodik pozícióban lévő székesfehérváriakkal szemben nem árt vigyázni. „Elsődleges célunk, hogy megnyerjük a találkozót – nyomatékosította Kőhalmi Richárd, a Nyíregyháza trénere. – Ugyanakkor a héten gátló tényezőkel szembesültünk: Erdős Zsófia még szerdán is lázas volt, nyilvánvalóan nem készülhetett velünk, Ilyés Bettina szintén betegeskedett, neki is edzéseket kellett kihagynia. Másfelől októberben 3:0-ra győztünk Fehérváron, azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán. Ellenfelünk például azóta Colette Meek személyében igazolt egy kanadai centert, egyébként is már az elmúlt idényben is figyelemre méltó eredményeket ért el, mi csak tudjuk, hiszen a saját bőrünkön tapasztaltuk. Ráadásul jelenleg is jól szerepel a MÁV Előre, mindez arra enged következtetni, hogy jár a tisztelet aktuális ellenfelünknek. Annál is inkább, mert ebben a bajnokságban többször bizonyosodott, hogy nincs lefutott meccs, bármikor születhet meglepetés.”

(forrás: szon.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda fehérvár extraliga máv előre nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr722442862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása