Bosszankodhatnak a debreceni férfi röplabdázók, hiszen egymás után két meccsen kaptak ki hazai pályán 3:2-re az NB I alapszakaszában. A Dág után a hetedik fordulóban a Szolnoki RK-SI is öt játszmában nyert a DEAC otthonában.

A debreceni csapat a jelek szerint bizonyos értelemben újjáformálódik. A vélhetően távozó, vagy a játékot abbahagyó Berkes Zoltán, Nagy Márton és Puskás Gergely nélkül is jól teljesítettek a többségében fiatal hajdúságiak, akik közül már csak Barna Bertalan nem tanul a Debreceni Egyetemen, vagy a Fazekas Gimnáziumban, amely az utánpótlást adja, magyarán ő képviseli a rutint a keretben.

Legközelebb november 12-én, 19 órától játszik bajnoki meccset a DEAC. A debreceniek azt Nyíregyházát fogadják, amelyet néhány nappal ezelőtt elbúcsúztattak a Magyar Kupából.

Fodor Antal, a Debrecen edzője: – A tavalyi élvonalbeli középcsapat Szolnok ellen ez nem rossz eredmény. Izgalmas, színvonalas meccsen kaptunk ki, s szerintem igencsak meg is leptük ellenfelünket, mert kevesebbre számíthattak tőlünk. Az utolsó játszmában egyértelműen jobbak voltak a vendégek, de addig volt két remek szettünk ellenük.

NB I, férfiak, alapszakasz, 7. forduló
Debreceni EAC – Szolnoki RK-SI 2:3 (16, –20, –10, 21, –9)

(forrás: sport.unideb.hu)

Címkék: debrecen szolnok röplabda deac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr982433784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása