A női NB I alapszakaszának hetedik fordulója után valószínűleg kiderül, hogy csatlakozik-e valamelyik csapat az élmezőnyben hadakozó Kaposvárhoz, Miskolchoz és Újbudához, vagy a továbbiakban három-ismeretlenes egyenlet lesz az Extraligában való feljutásért zajló harc! Beharangozó!

AVE-AGRIA RC-EGER – SZOLNOKI RK-SI
(november 6. szombat, 11 óra)
Úgy tűnik, véget ért a belháború, a csapaton belüli hadakozás Egerben, immár kizárólag az aktuális ellenfélre koncentrálnak a játékosok. Ez látszik is az eredményeiken és a teljesítményükön, hiszen az elmúlt fordulóban megszerezték első győzelmüket, méghozzá Veszprémben. Petrás Dalma betegeskedett a héten, ám a hírek szerint a meccsen csapata rendelkezésére áll. A Szolnok odahaza egyre masszívabb csapat, de idegenben eddig még játszmát sem nyert. A hazai pálya előnyén kívül a hevesiek fiatalos lendülete és hosszabb kispadja dönthet.

Tippünk: 3:0

KALOCSAI SE – ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI
(november 6. szombat, 11 óra)
Ez a párosítás nem igényel kommentárt, országos kettes. A hazaiak a kiesés elkerülésért küzdenek és dolgozna, a borsodiak pedig az Extraligába való visszajutásért. Ahogy mondani szokták: más kávéház... Egyetlen problémájuk lehet a miskolciaknak, méghozzá a korai kezdés miatti korai indulás, így korai kelés.

Tippünk: 0:3

PALOTA-BÖLLHOFF – BITT-KAPOSVÁRI NRC
(november 6. szombat, 11 óra)
A Palota otthonában soha senki nem mehet biztosra, a kaposváriaknak sem lesz egyszerű dolguk. Az Újbuda elleni rangadónyerés persze minden bizonnyal önbizalmat adott a somogyi lányoknak, akiknek szintén korán kell ébredniük, de mivel sérültjeik nagyjából már felépültek, nagy baj így sem érheti őket.

Tippünk: 1:3

ÚJBUDA TC – VESZPRÉMI EGYETEMI SC
(november 6. szombat, 17 óra)
A forduló rangadójának legfontosabb kérdése, hogy a Veszprém képes-e tartani a lépést az élmezőny tagjaival, vagy végképp leszakad tőlük? A legjobb négy közé kerülésért küzdő bakonyiak meglepő vereséget szenvedtek az előző körben hazai pályán az Eger ellen, ezzel nagyon nehéz helyzetbe hozták magukat. Ezt egy esetleges bravúrral kozmetikázhatnák, kérdés, képesek-e rá? A fővárosiak is kikaptak, méghozzá rangadón, a Kaposvár otthonában. Számukra ezzel még nem veszett el semmi, mert bár lépéshátrányba kerültek, de ha hozzák a kötelezőket, látótávolságban maradhatnak legfőbb riválisaikkal.

Tippünk: 3:1

Az állás 6 forduló után
1. Kaposvár 11 pont (+8)
2. Miskolc 11 pont (+8)
3. Újbuda TC 10 pont
4. Veszprém 9 pont
5. Palota 8 pont
6. Szolnok 7 pont
7. Eger 7 pont
8. Kalocsa 6 pont
A Szolnok és a Kalocsa egy meccsel kevesebbet játszott, egymás elleni mérkőzésüket november 28-ra halasztották.

Tekintse meg a női NB I adatbankját ide kattintva!

Címkék: beharangozó röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr852425298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása