Demeter György edző csapata, a címvédő Fenerbahce, valamint Mészáros Dömötör együttese, az Arkas Spor is sima győzelemmel rajtolt a török bajnokságban. Az isztambuliak Bursában győztek a Tofas ellen, az izmiriek pedig a Besiktas otthonában jártak sikerrel!

Az aranyérmes Fenerbahce együtteséből – az elvesztett Szuperkupa-mérkőzéshez hasonlóan – hiányzott a kubai Leonel Marshall, de Demeter György csapata a friss világbajnoki bronzérmes Ivan Miljkovic vezérletével így is simán nyert 3:0-ra.

Mészáros Dömötör volt a mezőny legeredményesebbje a Besiktas otthonában megnyert meccsen (szintén 3:0). Az Arkas magyar ütőjátékosa a többi játékelemben is remekelt, ő is kiváló szezonkezdést produkált!

Török bajnokság, férfiak, alapszakasz, 1. forduló
Tofas – Fenerbahce 0:3 (–18, –13, –19)
Besiktas – Arkas Spor 0:3 (–22, –17, –21)

Honlapunk hamarosan ismét jelentkezik a korábban már megszokott és népszerű Légióskörkép című rovattal!

Címkék: török demeter mészáros röplabda légiós fenerbahce arkas

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr182379911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása