A Heves Megyei Röplabda Szövetség szervezésében nyílt páros strandröplabda-versenyt rendeznek augusztus 4-én, szombaton az egri strandon. A hétvégére napsütést és 30 Celsius fölötti hőmérsékletet prognosztizálnak.

A sportág homokban űzött változatának ezek a körülmények felelnek meg leginkább. A szervezők reménykednek abban, színvonalas viadalt tudnak lebonyolítani, és élénk lesz az érdeklődés a részvételt illetően. A megmérettetés várhatóan 9 órakor kezdődik majd, de a résztvevőket már fél 9-re várják a Termálfürdő érsekkerti bejáratánál. A szervezők férfi, női és vegyes párosok jelentkezését várják. A nevezéseket a helyszínen adhatják le a játékosok.   A lebonyolítás, mint minden évben, ezúttal is a résztvevők számától függ. A 800 forintos strandbelépő mellett nevezési díjat is kell fizetni, melynek mértéke a nevezési létszámtól függ. A korábbiaktól eltérően most nincs előzetes nevezés, csak a verseny előtt lehet jelentkezni.

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger röplabda strandröplabda Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr504687733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása