Szombaton a középdöntőkkel és az elődöntőkkel folytatódott az 1. MCM-Diamant Országos Ifjúsági Kupa döntője a kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnokában. A mezőny legjobbjai a második napon sem hibáztak.

A várakozásnak megfelelően a lányoknál a Vasas és a Békéscsaba, a fiúk között pedig a Kaposvár és a Dunaújváros szállhat harcba vasárnap délután az aranyéremért.

A lányoknál szombaton elmaradtak az igazán nagy izgalmak: mind a négy mérkőzés három szett után véget ért. A házigazda Kaposvári Röplabda Akadémia fiataljai voltak a legközelebb ahhoz, hogy túlórára kényszerítsék ellenfelüket: a Békéscsaba elleni elődöntőben az első szettet 27:25, a másodikat pedig 26:24 arányban vesztették el... Összességében nem borult a papírforma: a viharsarkiak és a Vasas röplabdázói masíroztak a fináléba.

A fiúk között a Kaposvári Röplabda Akadémia két sima játszma után vesztett egyet a Kecskemét ellen, de végül biztosította döntős szereplését. A másik ágon a Dunaferr edzője, Tomanóczy Tibor talán már meg sem lepődött azon, hogy fiai újra ötjátszmás meccset vívtak, és ismét csak a legkisebb különbséggel verték ellenfelüket. A Szolnok elleni 3:2-es diadal után kialakult az aranymérkőzés párosítása, és előre borítékolható, hogy a kaposváriak és a dunaújvárosiak mindent megtesznek majd a sikerért a pályán.

1. MCM-Diamant Országos Ifjúsági Kupa, döntő, Kaposvár

Leányok

Középdöntő
TFSE-KRA ― TEVA-Gödöllői RC 3:0 (14, 20, 15)
Kaposvári Röplabda Akadémia ― Újpesti TE 3:0 (22, 13, 14)
Elődöntő
Vasas-Óbuda-Hofeka ― TFSE-KRA 3:0 (11, 21, 19)
Békéscsabai RSE ― Kaposvári Röplabda Akadémia 3:0 (25, 24, 19)

Fiúk

Középdöntő
Vegyész RC-Kazincbarcika ― Kalo-Méh-Kecskeméti SE 0:3 (―14, ―14, ―17)
Szolnoki Főiskola RK-SI ― Csepeli RC 3:0 (19, 21, 18)
Elődöntő
Kaposvári Röplabda Akadémia ― Kalo-Méh-Kecskemét 3:1 (15, 17, ―27, 19)
Dunaferr SE ― Szolnoki Főiskola RK-SI 3:2 (―22, ―27, 23, 14, 14)

(forrás: kapos.hu)

Címkék: ifjúsági kaposvár röplabda utánpótlás oik

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr584564037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása