Külföldön folytatja pályafutását Szabó Alpár. A Fino-Kaposvár bajnok és kupagyőztes csapatának válogatott centere a belga élvonalban szereplő WBC Waremme gárdájához szerződött. A 21 éves, 202 centi magas játékos három szezont húzott le a somogyi klubban.

― A bajnoki döntő után voltam kint próbajátékon egy belga csapatnál, de végül nem ők szerződtettek, hanem egy másik klub ― mondta Szabó Alpár. ― Két hete kerestek meg, és gyorsan sikerült megállapodnunk. A WBC Waremme egy erős bajnokságban a középmezőnyhöz tartozó csapat. Remélem, gyorsan sikerül beilleszkednem, és eredményesen szerepelünk majd. Egy plusz egyéves szerződést kötöttem. Három évet töltöttem Kaposváron, szerettem itt lenni. Három bajnoki címet nyertünk, háromszor lettünk Magyar Kupa-győztesek és két alkalommal a juniorbajnokságban is győztünk. Köszönök mindent, és sok sikert a fiúknak a folytatásban!

Érdekesség, hogy Németh Ferenc és Bagics Balázs is Belgiumban játszik a következő idényben, ráadásul a két volt kecskeméti-kaposvári játékos ugyanabba az együttesbe igazolt.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: belga légió kaposvár szabó belgium röplabda légiós

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr734557069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása