Miskolci egyenlítési tervek...

 2012.04.23. 18:19

Úgy látszik, az alapszakaszban kialakult sorrend korántsem a véletlen műve volt: a női NB I helyosztói során az ötödik Újpest a hatodik Miskolc ellen csatázik, s az első meccset hazai környezetben a fővárosiak nyerték 3:0-ra. Ha a borsodiak kedden nem tudnak egyenlíteni, véget ér számukra a bajnokság.

Meglehetősen könnyed játékkal, játszmaveszteség nélkül győzött az UTE, igaz, a miskolciaknak sem lehet okuk panaszra, ugyanis mindhárom játszmában kitettek magukért, ott loholtak ellenfelük nyomában, és általában húsznál, vagy fölötte torpantak meg.

― Az első mérkőzésen az volt a legfontosabb tapasztalat, hogy a lányoknak volt merszük, bátran játszottak, nem ijedtek meg ― kommentálta a látottakat Toma Sándor, az MVSC edzője. ― Igazolódott, hogy nagy akarással, és lelkes játékkal lehet keresnivalónk esélyesebb vetélytársunk ellen is.

Kétségtelen, hogy a fogadóirodákban meglehetősen magas szorzóval adnák a miskolciak keddi sikerét. Ennek egyszerű a magyarázata: az idei bajnokságban eddig háromszor találkozott egymással ez a két együttes, és mindhárom összecsapást az újpestiek nyerték meg. Ráadásul nem is akárhogyan, játszmát sem veszítve!

― Való igaz, most sem felénk billen a mérleg nyelve, a keddi összecsapáson azonban bármi megtörténhet ― latolgatta az esélyeket Toma Sándor. ― Nem lehet vitás, hogy az újpestiek stílusa kedvezőtlen nekünk, de ezen felül kell emelkedniük a játékosainknak. A tanulmányi elfoglaltságok most is jelen voltak az edzések látogatottságában, de ez ellen nem tehetünk semmit. Bizakodva várom a csatát, jó lenne egyenlíteni, mert ez a csapat erejét, tartását tovább erősíthetné.

Mivel a párharcban jelenleg az Újpest 1:0-ra vezet, a sorozat csakis akkor ér véget, ha Miskolcon is nyernek a fővárosiak.

(forrás: minap.hu)

Címkék: bajnokság miskolc röplabda ute újpest nb1 rájátszás mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr764468911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása