Félgőzzel is simán nyert a sereghajtó MÁV Előre SC ellen a hazai pályán játszó szombathelyi HVSE-SzoESE a női NB II Nyugati-csoportjában, az alapszakasz 15. fordulójában. A másik szombatra tervezett mérkőzés, a Vasi Sportakadémia ― Kalocsai SE találkozó a rossz időjárás miatt elmaradt.

Erőtlenül kezdett a vasi együttes az első játszmában, de 5:5 után kezdett magához térni. Ezután is sok nyitási és nyitásfogadási hibát vétettek a szombathelyiek, de érvényesíteni tudták nagyobb ütőerejüket (25:18, 1:0). A második játszmában is Werkman és Kele vitte a prímet, a gyorsabb és pontosabb támadásvezetés hamar meghozta gyümölcsét (25:13, 2:0). A harmadik játékrészben még a tízből sem tudtak kijönni a sereghajtó fehérváriak (25:7, 3:0).

NB II, nők, Nyugati-csoport, alapszakasz, 15. forduló

HVSE-SzoESE Szombathely ― MÁV Előre SC 3:0 (18 13, 7)

Szombathely, 40 néző. Játékvezetők: Vasák, Őri
Szombathely: Koronczai, Szalontai P., Tóth, Kele, Szalontai E., Werkman. Csere: Horváth (liberó), Sipos, Szanyi, Klobetz. Edző: Bodzer Attila
MÁV Előre: Lukács, Gyenis, Zsigmond, Molnár H., Szénási, Rivnyák. Csere: Leidál, Gyöpös. Edző: Kovács Mária

Junior: HVSE-SzoESE Szombathely ― MÁV Előre SC 0:3 (―23, ―21, ―16)

(forrás: Vas Népe)

Címkék: máv székesfehérvár szombathely haladás röplabda fehérvár előre nb ii máv előre szombathelyi egyetemi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr884076732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása