Néhány napja tartotta évzáró rendezvényét a Veszprém Városi Röplabda Alapítvány. Háli József, az alapítvány elnöke köszönetet mondott mindazoknak — többek között Porga Gyulának, Veszprém polgármesterének és Hantó Istvánnak, a Megyei Sporttanács elnökének —, akik valamilyen formában támogatták a sportágat.

Összefoglalta a városa röplabdasportjának idei eredményeit, kiemelve a Veszprémi RC felnőtt férficsapatának helyezését, a VESC női együttesének NB I-es szereplését, valamint a leány és fiú utánpótlás eredményeit. Évente emlékdíjat adományoznak egy-egy korábbi, eredményes játékosnak. Idén az elismerést Némethné Ádám Gyöngyi kapta.

Ebben az évben két személyt is érdemesnek tartottak a másik elismerésre, a Röplabda-díjra. Ezt azoknak adják, akik hosszú időn keresztül a sportág színvonalának emeléséért munkálkodnak. Az egyik díjazott Marton József lett, a VESC NB I-es női csapatának szakosztályvezetője. A másik díjat Bodor Barnabás, a megyei szövetség elnökségének tagja, NB-s játékvezető kapta. Nemrég bekövetkezett halála miatt az elismerést felesége vette át, az alapítványnak odaajándékozva elhunyt férje játékvezetői sípját.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: veszprém röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr793458482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása