Újra duplaforduló... Pénteken a fővárosban, a Budai XI SE otthonában, vasárnap pedig a Szolnoki Főiskola RK-SI vendégeként lép pályára az Albrecht-Miskolci VSC-MISI a női NB I alapszakaszában.

A fővárosiak szeretnének helytállni, és jó játékkal megnehezíteni a borsodiak dolgát.

— Ha úgy nézzük, akkor valóban mindkét hétvégi, idegenbeli mérkőzésünkön mi vagyunk az esélyesek — nyilatkozta Toma Sándor, a Miskolc edzője. — A Budaival szemben eleve ezt mutatja a tabella, de ettől függetlenül fegyelmezetten és higgadtan kell játszanunk, és ott kell lennünk nyitásfogadásban. Ez az összecsapás a kötelező kategória, ugyanakkor fontos, hogy megerősítsük pozíciónkat a tabellán. A budapestiek elleni meccsünk az utolsó az első körből, tehát némileg fehér folt számunkra, de tavalyhoz képest nem nagyon gyengültek, és van egy remek szakemberük Oláh János személyében.

A másik összecsapásra vasárnap 16 órától kerül sor, akkor a 12. forduló keretében Szolnokra látogat a Miskolc.

— A Szolnokkal az idén háromszor találkoztunk a kupát is idevéve, kétszer három-nullára nyertünk, egyszer pedig három-kettőre. A legutóbbi közös bajnokinkon nem fogtak ki valami jó napot, szerintem ezúttal egy jó, és harcos mérkőzést fogunk vívni — részletezte Toma Sándor.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság miskolc röplabda nb1 mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr823409476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása