Egyhónapos szünet után folytatódik a női NB I alapszakasza! A tízedik forduló meccseit vasárnap rendezik, és az igazat megvallva ez a kör ritka egysíkúnak ígérkezik. A papírforma mindenhol sima hazai sikert sejtet. Várjuk a meglepetést! Előzetes!

NB I, nők, alapszakasz, 10. forduló

BÉKÉSCSABAI RSE — BUDAI XI SE

(november 20. vasárnap, 16 óra)
Békéscsabán az elmúlt években létjogosultságot szerzett a női röplabda. Az élmezőnybe vágyó hazaiaknak nem jelenet gondot amatőr ellenfelük legyőzése. Egy-két megszállott játékosnak köszönhetően előbb Csepel, majd Újbuda, most pedig Budai XI SE néven működik a fővárosi kiscsapat, amely már két győzelemnél tart a jelenlegi szezonban, és a Gödöllőt is alaposan megszorongatta, na nem a Magyar Kupában...

Tippünk 3:0

TFSE-KRA — TATABÁNYAI VOLÁN SE

(november 20. vasárnap, 17 óra)
Vendégként, és éppen a fővárosban szerezte meg első, és eddig egyetlen győzelmét a Tatabánya. Mindezek ellenére a Volán részéről ezúttal a pontszerzés is nagy meglepetés lenne, az egyik legmasszívabb alsóházi csapat ellen.

Tippünk 3:1

BUDAPEST SE-FKF ZRT. — PALOTA RSC

(november 20. vasárnap, 17 óra)
A nyeretlen sereghajtó a veretlen listavezető otthonában. No comment...

Tippünk 3:0

TEVA-GÖDÖLLŐI RC — SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(november 20. vasárnap, 17 óra)
A nyári játékosmozgás alapján elvárható, hogy a Gödöllő a bajnoki végküzdelmekben is hallassa hangját. Az eddigi teljesítmény meglehetősen rapszodikus, itt az ideje, hogy a hazaiak nyomatékosítsák a velük szembeni elvárásokat. Erre a Szolnok tökéletes ellenfélnek ígérkezik, hiszen bár a liga meglepetéscsapatának szoktuk nevezni, és erre eddig többször rá is szolgált, de a Gödöllő otthonában helytállni azért komolyabb feladatnak számít!

Tippünk 3:1

ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI — BITT KNRC-KAPOSVÁRI EGYETEM

(november 20. vasárnap, 17 óra)
A miskolci röplabdakedvelőknek, szurkolóknak érdemes kilátogatniuk vasárnap délután az MVSC-csarnokba. Ha nem is tartogat hihetetlen izgalmakat a meccs, hazai győzelmet annál inkább! A fiatal somogyiaknak eddig csak Palotán jött ki a lépés, ami az idegenbeli fellépéseket illeti, a borsodiak otthon viszont egyre acélosabbak!

Tippünk 3:0

ÚJPESTI TE — VESZPRÉMI EGYETEMI SC

(november 20. vasárnap, 17 óra)
A jelenleg hetedik Veszprém a hatodik Újpesthez utazik. Kicsit csalóka a tabella, hiszen a fővárosiak úgy hatodikok, hogy a magyar bajnokságban az utánpótláscsapatukkal szerepeltek egy ideig, miután a felnőttek a nemzetközi kupákban játszottak. Aztán anyagi okok miatt az UTE visszalépett az európai porondtól, így már a teljes kerettel a hazai pontvadászatra koncentrál, ami azt feltételezi, hogy a csapat megindul felfelé a táblázaton.
— Nehéz kimondani, hogy a hétvégi összecsapás esélyesei a házigazdák. Természetesen most is, mint mindig, szeretnénk győzni, azonban szerintem ez a meccs elsősorban azt a célt szolgálja, hogy felmérjük, hol is tartunk jelenleg — összegzett Katona Péter, a VESC edzője. A tréner hozzátette, az egyhónapos szünetet igyekeztek kihasználni, és úgy érzi, erőnlétileg és taktikailag is fejlődtek.

Tippünk 3:0


Az NB II-ben ezen a hétvégén szünet van. A férfiaknál egyetlen meccs sem lesz, a nőknél az NRK-Nyíregyháza — VIKSZ-Agria RC-Eger meccset (Keleti-csoport, alapszakasz, 7. forduló) november 19-én, szombaton délelőtt 11 órától rendezik.

Közép-európai Liga, nők, alapszakasz, 8. forduló

OK CALCIT KAMNIK (szlovén) — VASAS-ÓBUDA-HOFEKA

(november 19. szombat, 20 óra)
Ha a visszalépett Újpest elleni 3:1-es győzelmet nem számítjuk (márpedig nem számítjuk), akkor két meccsből két vereség a Vasas eddigi mérlege. Dékány Bernadett ugyan visszatért sérüléséből, de Milovits Júlia továbbra sem bevethető. A keret egyik része az utánpótlás- a másik része a felnőtt válogatottal töltött több-kevesebb időt, míg a csapat harmadik része Óbudán edzett. Nagy kérdés, mennyire sikerült újra összerázódniuk! A szlovén együttes már öt meccsen túl van, és bizony imponáló eredménysorral büszkélkedhet!

Tippünk 3:0

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1 közép európai liga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr403394731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása