Második helyen végzett a hagyományos Szüret Kupa női felkészülési tornán a házigazda VIKSZ-Agria RC-Eger együttese. A nyolcadik alkalommal megrendezett viadalon a Jászberényi RK végzett az első helyen. Képgaléria itt!

A Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok adott otthont a tornának, amelyen négy NB II-es csapat (Eger, Jászberény, Kalocsa, Tiszavasvári) vett részt. Az elért eredményeket tekintve kiemelkedett a mezőnyből a Jászberény, amely mindegyik mérkőzését megnyerte. Juhászné Tóth Mária edző hevesi tanítványai a körbeverésekből jól jöttek ki, így a jászberényiek mögött megcsípték a második pozíciót. A torna kiválóan szolgálta a csapatok felkészülését a rövidesen kezdődő bajnokságra. A Jászberény egy évig őrizheti a vándorserleget.

A Jászberény csapatán látszott, hogy három utánpótláskorú játékosuk az NB I-es Szolnokot erősíti. Az egrieknél már a kezdéskor hiányzott munkahelyi, illetve iskolai elfoglaltság miatt Hajdú Bianka és Kolman Viktória, sérülés miatt pedig Szalmási Ágnes. Gondjaikat növelte, hogy az első mérkőzésen Bede Kinga bokasérülést szenvedett, várhatóan meg kell műteni. A csapatban ugyanakkor helyet kapott a második összecsapáson a 13 esztendős Turi Inez, akinek a játéka elnyerte a jelenlévők tetszését. Összességében a hevesiekről elmondható, hogy a problémák ellenére jól helytálltak. A főleg serdülőkre épülő csapat, ha nehezen is, mindössze egyetlen kisponttal szerezte meg a második helyet!

Szüret Kupa, női felkészülési torna, Eger

VIKSZ-Agria RC-Eger – Tiszavasvári SE 2:1
Kalocsai SE – Jászberényi RK 0:3
Jászberényi RK – Tiszavasvári SE 3:0
Kalocsai SE – VIKSZ-Agria RC-Eger 2:1
Kalocsai SE – Tiszavasvári SE 0:3
VIKSZ-Agria RC-Eger – Jászberényi RK 1:2

A végeredmény
1. Jászberényi RK 6 pont
2. VIKSZ-Agria RC-Eger 4 pont
3. Tiszavasvári SE 4 pont
4. Kalocsai SE 4 pont

Az egriek játékoskerete a Szüret Kupán: Kovács Anita, Tóth Renáta, Juhászné Tóth Mária, Jékli Boglárka, Bede Kinga, Róth Imola, Nemes Napsugár, Mocsári Réka, Mérkőy Mira, Turi Inez, Kovács Lilien

Az egri játékosok közül Róth Imola érdemelte ki a csapat legjobbja címet.

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger agria röplabda szüreti jászberény

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr253238386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása