A Szeged vendégeként fejezi be a bajnoki szezont a Sümegi RE férficsapata, amely az NB I 9-11. helyéért zajló rájátszásban szerepel. A dunántúli együttes fennállása legkiválóbb eredményét könyvelheti el, amennyiben legalább 3:2-es vereséget, vagy bármilyen arányú győzelmet ér el. Ekkor ugyanis a kilencedik helyen végez. Minden más esetben a tízedik, vagy a tizenegyedik helyen zár.

„Nem volt túl mozgalmas az elmúlt időszak, főként a pszichés, mentális felkészítésre helyeztük a hangsúlyt. A fiatalok viszont rengeteget edzettek, hiszen vasárnap a juniorok az 5-8. helyért játszhatnak majd” – mondta Markó Gábor, a Sümeg játékos-edzője.
Hangsúlyozta, a csapat nagyszerű szezont produkált, főként a rájátszásban nyújtott kiemelkedőt. A játékosok vállát semmiféle teher nem nyomja, nincs rajtuk felelősség, ezért felszabadult örömjátékot vár tőlük. Szegeden május 14-én, szombaton 18 órától rendezik a találkozót.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: szeged röplabda sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr52902313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása