Deme mehet, Ludvig jöhet

 2011.04.26. 23:39

Nagy a valószínűsége, hogy bekövetkezik az, amire a gödöllői lányok bajnoki végjátékban nyújtott eredménytelensége alapján számítani lehetett. Bár Deme Gábor edzőt május 15-ig szerződés köti a TEVA-Gödöllői RC-hez, az egyesület illetékesei a következő, ősszel induló évadra új trénerben gondolkodnak.

Ha elválnak a felek útjai, akkor a jászberényi edző szakmai önéletrajza két, Gödöllőn eltöltött bajnoki idénnyel egészül ki. Ez idő alatt két érmet (Magyar Kupa-ezüst 2011-ben, bajnoki bronz 2010-ben) nyert az együttessel, amely irányításával is stabilan az ország legjobb négy csapata közé tartozott. Deme Gábor elmondta, vele még hivatalosan nem közölték, hogy mi lesz a május 15-én lejáró szerződésének sorsa. Azt azonban hozzátette, ő is hallott arról, hogy a klub illetékesei másokkal tárgyalnak.

A tréner kijelentette, nincs ellenére, ha nem vele képzelik el a röplabdacsapat jövőjét Gödöllőn, hiszen szakmai munkája során – főleg az utóbbi időben – számos olyan, a vezetőség egyes tagjaitól eredő beavatkozási és beleszólási kísérlettel kellett szembesülnie, ami számára elfogadhatatlan. Deme elismerte, hogy együttese a debreceni kupadöntő óta mélyrepülésben volt, aminek okát nem sikerült felszámolni, de a történtek tanulságait minden érintettnek – magát is beleértve – le kellene vonnia.

„Két éve, amikor Gödöllőre szerződtem, álmodtam egy nagyot – mondta Deme Gábor. – Be kell ismernem, álmaim teljes mértékben nem váltak valóra. Csalódott azonban mégsem vagyok, hiszen mindkét szezonban jutott érem a gödöllői csapatnak. Ha május közepén szabaddá válok, majd elgondolkodom, hogy folytatom-e az edzősködést. Nekem ugyanis nem ez az egyetlen megélhetési forrásom.”

Értesülésünk szerint a klub elnökségének erre kijelölt tagjai több jelölttel is felvették a kapcsolatot. Az egyik lehetséges utód Ludvig Zsolt. A 36 éves szakember tavaly nyáron távozott az NRK-Nyíregyházától, ahol a korábbi években öt bajnoki elsőséghez és hat Magyar Kupa-aranyéremhez segítette a szabolcsiakat. 2010 októbere óta a Magyar Röplabda Szövetség szakmai igazgatója. Elsőszámú feladata a sportágfejlesztési stratégia kidolgozása.

(forrás: Gödöllői Hírek)

Címkék: röplabda gödöllő

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr642858105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása