Hajrá Pécs!

 2011.04.07. 12:08

Kezdetét vette a Pécs városi fiú röplabdabajnokság küzdelemsorozata. Három kategóriában zajlanak a mérkőzések a PVSE és a PTE-PEAC szervezésében. Ez minden bizonnyal a Baranya megyei Röplabda Szövetség feladata lenne, de olyan gyakorlatilag nem létezik, ezért üdvözölendő, hogy a sportág pécsi aktivistái a kezdeményezés élére álltak!

Mini kategória
Belvárosi fiú – PVSE 1. 2:0 (11, 24)
Belvárosi lány – PVSE 2. 2:0 (14, 20)
A legtöbb résztvevő gyereknek ez volt élete első mérkőzése. A meccsek jó hangulatban zajlottak a Belvárosi iskola tornatermében.

A-kategória
PEAC-PVSE – PTE KTK 2:1 (23, –20, 22)
Szoros, izgalmas mérkőzésen jobb végjátékkal nyert a PEAC.
PTE Medikus – Babits Gimnázium 3:0 (14, 22, 15)
A gimnazisták lelkesen, hajtósan játszottak, de ellenfelük pontosabb volt, így csak a második játszma lett szoros.

B-kategória
Nagy Lajos Gimnázium – Jókai Mór Általános Iskola 2:1 (8, –22, 2)
Deák Ferenc Gimnázium – PEAC-PVSE 2:0 (26, 23)
Az első mérkőzésen kiütközött a középiskolások és az általános iskolások közti különbség. A második meccsen a Deák nagyobb rutinja döntötte el mindkét szett végjátékát.
Deák Ferenc Általános Iskola – Miroslav Krleza Iskola 2:0 (17, 24)
A Miroslav Krleza iskola csapata kevésszer tudta kihasználni kitűnő fizikumú középiskolásait a támadásban, csapatuk kissé fáradtan mozgott, aminek valószínűleg a mérkőzést megelőző labdarúgómeccsük volt az oka. A második játszmában így is volt esélyük a győzelemre. A Deák kevés támadással játszott, de alapjátéka pontos volt.

Címkék: pécs röplabda utánpótlás peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr362806912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása