Március 20-án, vasárnap rendezte meg a Somogy Megyei Röplabda Szövetség a hagyományos Zádor Tibor-emlékverseny BITT gyermek leány tornáját. 14 csapat nevezett előzetesen az ország különböző részeiről. Idén a helyszín a Nagybajomi Sportcsarnok volt, amely ideális körülményeket teremtve biztosította a rendezvény sikerességét.

A TFSE-KRA értesítés nélkül (...) nem érkezett meg, így kis módosítással kezdődtek a mérkőzések. Egy darab négycsapatos és három darab háromcsapatos csoport kialakítására került sor, amelyekben három szettig játszva döntötték el a csoporthelyezéseket a résztvevők. A csoportokban azonos helyezést elérők az elődöntő során bizonyíthatták, hogy hol a helyük. A nap folyamán harminc mérkőzés zajlott a három pályán. A versenyt 19 óra 30 perckor az eredményhirdetéssel zárták. Magas színvonalú, élményekben gazdag mérkőzéseket láthatták a kilátogatók.

Már az elődöntő mérkőzései rendkívüli izgalmakat hoztak, amelyekben kis különbségek döntöttek. A finálé pedig egy igazi élmény volt, fej-fej melletti küzdelemben végül a Sümeget legyőzve a KASI-USE A-csapata nyert. Az első helyezést elérő együttes érem és kupa, a második és a harmadik érem, a többiek oklevél díjazásban részesültek. Minden csapatból a legeredményesebb játékos különdíjban részesült. Az eredményhirdetés során megemlékeztek Zádor Tibor kaposvári testnevelőről, aki a megye röplabdás életének kialakításához nagy mértékben hozzájárult, mint edző. A visszajelzések szerint a csapatok jól érezték magukat, várják a következő évi lehetőséget is.

Zádor Tibor-emlékverseny BITT gyermek leány torna
1. KASI-USE A, 2. Sümeg, 3. Ikrény, 4. Vasas A, 5. Szombathely A, 6. Tapolca, 7. Vasas B, 8. Újpesti Csokonai DSE, 9. Veszprém, 10. Gyenesdiás, 11. KASI-USE B, 12. Szombathely B, 13. Nagybajom

A legeredményesebb edző: Jezeri Tibor

Címkék: kaposvár röplabda utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr922763446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása