A férfi NB I 10-14. helyéért zajló középszakaszában a Sümegi RE szombaton 3:0-ra nyert a Kodolányi vendégeként, majd vasárnap 3:1-re kikapott hazai környezetben a Nyíregyházától!

NB I, férfiak, középszakasz, a 10-14. helyért

1. forduló: Kodolányi-Masita FRKE – Sümegi RE 0:3 (–13, –19, –30)

Székesfehérváron a Gerencsért és Bírót nélkülöző sümegiek magabiztos játékkal 25:13-ra hozták az első játékrészt. Ezután Markó Gábor játékos-edző a kulcsjátékosoknak pihenőt rendelt el, ám a kispadról felállók sem vallottak szégyent, hiszen a házigazdáknak csupán 19 pontot engedélyeztek a következő részben. A harmadik játszma nagy izgalmakat hozott, ahol a teljesen leeresztő sümegiek 32:30-ra nyertek.

2. forduló

Sümegi RE – Sollight-Nyíregyházi FRK 1:3 (22, –19, –18, –15)
Sümeg, 50 néző. Játékvezetők: Szabó Zs., Stefik
Sümeg: Markó, Petre, Koós, Kaposi, Gőczi, Porkoláb. Csere: Horváth (liberó), Gerencsér, Bíró, Kiss, Soós, Erdei. Játékos-edző: Markó Gábor
Nyíregyháza: Bugyi, Szilágyi, Pampuch, Tolnai, Szabó, Ádám. Csere: Molnár, Hubicska. Játékos-edző: Bugyi József

Simán előnyhöz jutott a Sümeg hazai pályán, ám ezután már csak egy csapat volt a pályán. A Nyíregyháza 6:0-ra meglógott, majd kihasználva ellenfele pontatlan mezőnyjátékát és gyenge nyitásfogadását előbb egyenlített, aztán meglepetésre győzelmet szerzett.

Markó Gábor: – Ezt a mérkőzést nagyon gyorsan el kell felejteni.

(forrás: szon.hu, Veszprém megyei Napló)

Címkék: székesfehérvár nyíregyháza röplabda fehérvár sümeg kodolányi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr642589283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása